tony_tr Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam kupiłem ten monitor w siriusie i mam pytanie co robić przez te 7 dni by wyszły na jaw jakieś uszkodzone piksele, zostawiać kompa na noc itp? na pulpicie czy jakiś filmik puszczać itp hmm????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 czemu zakladasz ze wogole beda bad piksele?? ja tez przed kupieniem lcd sie balem, a teraz nie biore do glowy. Daj sie spokoj, monit bedzie cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony_tr Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Znaczy mam jednego lecz jesli pozostanie tylko ten jeden to jest w takim miejscu że mi nie przeszkadza zobacze czy będzie więcej, oby nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) mozesz se go zostawiać na noc tylko nie może cały czas pokazywać tego samego :) ale nie widze sensu :) też miałem ta gware jak na start nie bedziesz miał to se daj spoquj ------- to jak masz jednego to odsyłaj !!! aż do squtku :) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony_tr Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja wiem jest sens odsyłać jak jest jeden?? A ja nie płace za przewózke do nich?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie - wysyłasz na ich koszt :wink: tym samym GSLem ja tak robiłem bo miałem beda na start Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony_tr Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ale czy jak mam jednego to opłaca sie odsyłąć?? A jak wyśle np po 4 dniach to jak przyślą mi nowy to gwara na piksele bęzie spowrotem 7 dni tak?? A jak to załatwiałeś dzwobniłęś do gsla, by po niego przyjechali?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ale czy jak mam jednego to opłaca sie odsyłąć?? A jak wyśle np po 4 dniach to jak przyślą mi nowy to gwara na piksele bęzie spowrotem 7 dni tak?? A jak to załatwiałeś dzwobniłęś do gsla, by po niego przyjechali?? no to poco brałeś ta gware jak z niej nie korzystasz xD dostajesz odnowe gwarancji w monęcie odbioru nowego egz od gsl :) dzwonisz do tych GSLowców - odpwiadasz na ich pytania kurier przyjeżdza w umówionym terminie - spisujecie papierki - bierzesz na koszt odbiorcy - adres poda ci sprzedawca w siriusie zabiera paczke następnego dnia juz jest u siriusa :) oni zazwyczaj tego samego dnia odsyłąja ci nową sztuke - więc w 3 - 4 dni bedzie cała akcja aha wysyłasz sam LCD bez okablowania / gwarancji itp ) Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 heh bez sensu :blink: :blink: to na chinke płaciłeś dodatkowe 50 zeta?? mogłeś mi przesłać :P nie obraziłbym się chłopie jak masz 1 bada to wysyłaj jak najszybciej!! bo chyba nie postanowiłeś sobie że wyślesz od 3 wzwyż?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony_tr Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 powiedzcie mi tylko czy jak przyślą mi nowego to bede miał od nowa te 7 dni gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 dostajesz odnowe gwarancji w monęcie odbioru nowego egz od gslhehhh czytaj dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...