JacekN8 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Mam Athlona 3000+ Venice pod S754. Robi ładnie 2500MHz, ale narazie mam 2400MHz. Chłodzenie oczywiście BOX. Temperatura do 38 stopni w stresie oczywiście przy 2400MHz. Pytanie: Czy jest potrzebne lepsze chłodzenie do taktowania 2500MHz ??? Jeżeli tak to jakie??. Zastanawiam się nad AC 64 Pro i Pentagramem NX-100 Al. Oraz potrzebuje lepszego chłodzenia na karte graficzną. Mam GeForce 7600GS od MSI, chłodzenie musi mieć wejście na 3pin bo nie ma wejścia na karcie. Na wszystko mam 120zł. Za odpowiedzi dzięki. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) procesor: Arctic Cooling Freezer 64 PRO 84 zł grafika: Pentagram XC-70 Al+ 46 zł Razem: 130zł troche przekroczyłem kwote 120 zł ale warto dopłacic te 10zł Edytowane 9 Czerwca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 a tego ACF64 PRO moze troszke taniej na allegro dostaniesz :) wiec sie zmiescisz ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja bym zamiast tego ACF64 polecił Katanę AL, bo jest o wiele bardziej przyszłościowa(komplet zapinek) i bardzo wydajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dla mnie to prawie te same chlodzenia a AC jest tanszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ok. AC 64Prokupie za 60 zł. Teraz co jeszcze na grafike??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja bym zamiast tego ACF64 polecił Katanę AL, bo jest o wiele bardziej przyszłościowa(komplet zapinek) i bardzo wydajna :)czy wydajna to nie wiem... aha, freezer pro pasuje tez na am2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 czy wydajna to nie wiem... aha, freezer pro pasuje tez na am2 Zapraszam do lektóry testów katany al (google.com) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Kupuje Frezera 64 Pro i koniec. Sprawdzony. Tylko co mam kupić na grafe wreszcie no??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Pentagram XC-70 Al+ 46 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dzięki za odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...