Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Karta Graf Na Pci-e Do 380zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kuzyn poprosił mnie abym kupił mu na allegro grafe ma na nią 380zł max to 400zł ale już nie wiecej, ja zaproponowałem mu takie cudeńko:

GALAXY 7300GT 500/1400MHZ 128MB GDDR3 1.4ns z allegro od ARCHE, mozna ja wykręcic na 630/1680 MHz!!!!.

Myśle że w tej cenie to w tej chwili najlepszy wybór, jak myslicie???

Pozdr.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez jestem za ta karcioszka :) wlasnie kolezanka sobie kupila zestaw z nia i do tego A64 3000+ i 512 ramu :)

powiem szczerze ze jestem zszokowany jej wydajnoscia :) mam porownanie z 7600gs bo kumpel ja ma... 7300gt bez O/C jest minimalnie gorsza* a przeciez mozna ja podkrecac :)

*ja tak mysle i nie chcialbym zeby inne osoby sie do mnie rzucaly ze 7600 jest o wiele lepsza <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, w tym przedziale cenowym dobry.. oczywiscie, mozna by dozbierac do 7600gs, ale zbierac to mozna w nieskonczonosc ;P

powiedz jesczze w jakie gry kuzyn gra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w to co teraz jest czyli same nowosci Hitman blood money,hl2 eo, itd co do tego X1600pro to raczej nie kuzyn preferuje NV, ten radek ma nisze takty pamieci ddr2 2.5 ns wiec mysle ze tak 7300gt jest szybszy od radka poniewaz nadrabia to szybszymi pamieciami,ale moge sie mylic.

Więc jak zamawiac tego Galaxy 7300GT ??? :) :) :)

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antar1us litosci.

Zobacz testy na egieldzie jak wypada ten marny x1600 pro.

Totalny kastrat, podono chodzi jak 4 potokowiec.

Unikac na kilometr tej karty, bierz 7300GT bedzie to 10x wybor.

Dales linka do testu x1600pro ICEQ a to chyba najlepsza wersja z tych wszystkich x1600...

A to co podales na allegro to jakas inna wersja (iceq ma ddr3 1.2 ns, a tamto ma ddr2 2.5 ns)

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi