beavisek Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jakie jest wasze zdanie na temat najnowszego DX-a. Bo w sumie zawsze jak jest cos nowego do na biezaco aktualizuje :) . Tylko czy nie posiadając radka 9700 jest sens? Mam herculesa 8500le i raczej sredni sprzet :) i sie zastanawiam. Moze po tym np . MAfia bedzie sie mniej rwac :) Dajcie jakies adresy gdzie zrobili porowanie Dx 8.1 z 9.0. No i jak w praktyce Wam działa? dzieki z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 czytałem na necie w jakies recce ze dx9 niby wydajnieszy-testowali 3dmarkiem i kilkoma gierkami ale miałem dx9 i kilku znajomych - no i juz nie mamy -porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jesli nie masz Radka 9700 albo FXa to sie nie oplaca instal. Ja mialem i powiem ze wynik w 3DMARKU 2001SE po swierzym instal i DX9 spadl o okolo 200-300 markow :!: :!: . Poza tym system sie cos chrz**ni a tym DXem. Wogóle odradzam bez posiadania radka970-0 i FXa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 jak sie pokazal dx9 zainstalowalem z ciekawosci i zapomnialem nawet :) a teraz czytam tego posta i mi sie przypomnialo :) ... dla mnie zadnej roznicy w dzialaniu kompa, a w czydemarki nie gram... przeciez to taki badziew, wole sobie przetestowac kompa jak gram po necie :) dx9 instalowany na win2kprof + sp2, Radeon 9000, Athlon1600+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja po zainstalowaniu 9 to szarpałem się z klamotem 2 dni :evil: teraz nikt mnie na razie nia namówi gierki multi jakieś problemy miały , net jak dziad chodził a 3dmark nie wspomne kiła i tyle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak to dobrze , że zapytałem :lol: Bo z nudów to rózne pomysły do głowy mi przychodzą :) dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja mam Win2000Pro EN + SP3 + DX9 i Catalyst 3.0. Wszystko chodzi dobrze jak narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...