Galago De Codi Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A ja kiedyś bawiłem się w solarisa... ludzie to dopiero system.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 oooo, powiedz cos wiecej, jakie wrazenia, tez kiedys myslalem o nim ale nieznalazlem zadnego iso to sobie odpuscilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 A ja kiedyś bawiłem się w solarisa... ludzie to dopiero system....Solaris tak ale na sprckach a nie na X86 :? możesz sobie nawet swoje ulubione KDE skomilować i odpalić :wink: hmm, faktycznie to troszke bez sensu. Aby zamknac system, kliknij start :D hehe - ja tam z kumplem zawiesilismy [brzydkie określenie na linuksa]a w okolo 30 sekund po uruchomieniu :]Qrde jak :?: owszem jak coś przy kompilacji jądra nie pójdzie to [brzydkie określenie na linuksa] nie wstaje :? ale problem żaden podajesz ścieżkę do poprzedniego jadra i wstaje :twisted: a i jeszcze jedna rzecz która mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia w windowsach coś doinstalujesz i restart :? :( :evil: Kolejne wersje windozy mają coraz większe wymagania :? , poprawiają błędy poprzednich wersji i dodają nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja miałem ciężką przeprawę z Linuxem. Instalka RedHata, trwająca 2h, wieszała mi się 32 sek. przed końcem 8O :D W końcu zainstalowałem, ale coś zrąbałem i się już nie odpalał :? ;) Dopiero teraz wyszło, że najprawdopodobniej winny był stary dysk 3,2GB - usiłowałem nowego Mandrake'a zainstalować i już od samego początku instalka się waliła... Niedługo może spróbuję znowu, ale już na swojej Barracudzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja miałem ciężką przeprawę z Linuxem. Instalka RedHata, trwająca 2h, wieszała mi się 32 sek. przed końcem 8O :D W końcu zainstalowałem, ale coś zrąbałem i się już nie odpalał :? ;) Dopiero teraz wyszło, że najprawdopodobniej winny był stary dysk 3,2GB - usiłowałem nowego Mandrake'a zainstalować i już od samego początku instalka się waliła... Niedługo może spróbuję znowu, ale już na swojej Barracudzie :) Niestety niektóre [brzydkie określenie na linuksa]y nie działają z niektórym sprzętem... ...WOGLE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Solaris tak ale na sprckach a nie na X86 :? możesz sobie nawet swoje ulubione KDE skomilować i odpalić :wink: Solaris jest zarówno pod SPARC-i (stacje SUN-a) jak i INTEL-e. Ja miałem z Solarisem pierwszą styczność na SUN-ach kilka lat temu i wrażenia miałem bardzo pozytywne. Aha, pod Solarisem jest CDE (Common Desktop Environment), a nie KDE... http://wwws.sun.com/software/solaris http://wwws.sun.com/software/solaris/cde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a i jeszcze jedna rzecz która mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia w windowsach coś doinstalujesz i restart :? :( :evil: Kolejne wersje windozy mają coraz większe wymagania :? , poprawiają błędy poprzednich wersji i dodają nowe Tia... a od wersji 2oo4, to pewnie sam będzie decydował, czy wolno ci coś doinstalować, gdzie i po co instalować... a żeby się wyłączył trzeba będzie pisać mail do MałegoMiękkiego z prośba o pozwolenie zamknięcia systemu i sprawozdaniem, co sie podaczas sesji robiło ;) ps. patrz Murphy: stare stystemy produkują stare błędy, nowe systemy produkują stare i nowe błedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...