Gość 05_03_1992 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 mam właśnie referencyjna ATI x850 pro na pcie -> od kuzyna, z gwar. właśnie bede sprawdzal czy sie moduje i jak z oc.... co do ceny dogadamy się moze?? zainteresowany ? jedno ale jade jutro na wycieczke szkolna i bede w srode wieczor tak wiec transakcje zrealizowalibysmy do pt dam jeszcze fotki i screeny pozdr oczywiscie czerwone pcb, do tego VIVO, dodatk zasilanie i samsungi 1,6 szczegoly pw, gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Proponuje moja: 2178557[/snapback] mam właśnie referencyjna ATI x850 pro na pcie -> od kuzyna, z gwar. właśnie bede sprawdzal czy sie moduje i jak z oc.... co do ceny dogadamy się moze?? zainteresowany ? jedno ale jade jutro na wycieczke szkolna i bede w srode wieczor tak wiec transakcje zrealizowalibysmy do pt dam jeszcze fotki i screeny pozdr oczywiscie czerwone pcb, do tego VIVO, dodatk zasilanie i samsungi 1,6 szczegoly pw, gg jak cena nie zabijesz to mozliwe, mi tak bardzo na czesie nie zalezy bo jeszcze mobo nimom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) moduje sie, bo nic nie piszesz? jaki rdzen?? Karta tak jak pisalem zadnych modow nie przechodzila. Karta mojego brata. nawet nie podkrecana :) rdzen moge Ci jedynie podac to co podaje everest bo brat chucha na swoje ze nawet kurz nie pada i w moje rece jej nie da :) jak jestes zainteresowany to moge wystawic dla Ciebie na aukcji allegro.pl mam 90 pozytywow tylk owtedy chce 10PLN wiecej niz ustalimy na prowizje :) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez LK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Karta tak jak pisalem zadnych modow nie przechodzila. Karta mojego brata. nawet nie podkrecana :) rdzen moge Ci jedynie podac to co podaje everest bo brat chucha na swoje ze nawet kurz nie pada i w moje rece jej nie da :) jak jestes zainteresowany to moge wystawic dla Ciebie na aukcji allegro.pl mam 90 pozytywow tylk owtedy chce 10PLN wiecej niz ustalimy na prowizje :) jednej sprawy nie czaje:) otoz skoro chlodziwo bylo wymieniane, to jaki problem zobaczyc co tam siedzi pod chlodziwem? orginalne chlodziwo jak to jest mocowane, na kolki plastikowe czy dokrecane na srubki, bo nie wiem. jak na kolki to w jakim stanie sa one, widac ze sciagane bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 jednej sprawy nie czaje:) otoz skoro chlodziwo bylo wymieniane, to jaki problem zobaczyc co tam siedzi pod chlodziwem? orginalne chlodziwo jak to jest mocowane, na kolki plastikowe czy dokrecane na srubki, bo nie wiem. jak na kolki to w jakim stanie sa one, widac ze sciagane bylo? chlodzenie bylo zmieniane jest na srubki. nie patrzylem na rdzen bo to nie bylo wazne bo tak jak pisalem bratu i tak nie przegadasz ze mozna ja podkrecic itp. Teraz patrze na fakture VAT kata kupiona14 marca 2006roku. Zalman 18 maja 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 chlodzenie bylo zmieniane jest na srubki. nie patrzylem na rdzen bo to nie bylo wazne bo tak jak pisalem bratu i tak nie przegadasz ze mozna ja podkrecic itp. Teraz patrze na fakture VAT kata kupiona14 marca 2006roku. Zalman 18 maja 2006 czaje, daj cene, jak nie chcesz tu to na priwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 sprawa troche pokomplikowala sie, bo doszla mozliwosc wziecia 6800gs od leadteka za jakies 450zl.... tak patrze na allegro, to cena jak za zuywke taka sobie, ale wydajnosciowo to chyba bedzie najlepsze z tych wszystkich. co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...