Wu Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 O LUDZIE!!! Koniecznie wpiszcie sobie "nieowracalne" w google ROTFL Nie ma co. Google to chyba najlepsza wyszukiwarka w necie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 :D :D :D :D :D :D :D :D :D ROTFL!!!! widać "google" uczy sie na błędach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hehe, google rulz:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mam skonczone 21 lat wiec go chyba obejrze oczywiscie jak go bede miał. Ciekaw jestem czy zrobi na mnie takie piorunujace wrazenie o jakim mówice ??????????? ciekawe czy jak bys nie mial 21 to bys nie ogladał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 witam ten film sie nazywa NIEODWRACALNE czy NIEOWRACALNE -jak w temacie........i czy sciagne go z kazy? pozdrawiam po ang. to jest Irreversible Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...