Skocz do zawartości
Gość 21 11 1991

Mały Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Witam, mam mały problem bo wczoraj oddałem swoja karte graficzna r9600 na serwis bo sie spaliła :blink: moimi rekoma :D no i teraz mam grafike na pci i gdy komp mi chodzi jakies 30min to sie zawiesza nie raz nawet po włączeniu :blink: co moze byc tego przyczyną? format pomorze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Celeron D 2.53 s 775 :cry: bede wymienial na 65nm :D

Asus p5p800se

2x512mb

Segate Barracuda 7200.9 ATA

ModeCom 300GTF

Windows XP SP1 format był 1 tydzień temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

chłodzenie wlasnie załorzyłem bo tez myslalem z poczatku ze sie przegrzewa, ma 3x radiatorki takie jak na pamieci i przewiew i to samo przez oostatnie 10min resetowalem kompa 3 razy teraz wziolem 16 bit kolorów zobaczymy :blink:

Edytowane przez 21 11 1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

własnie moje franca sie grzeje :blink: dziwne gorzej sie grzeje od mojego r9600 :angry: jutro na seriwsie maja mi dac zastepcza to te pare godzin wytrzymam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie moje franca sie grzeje :blink: dziwne gorzej sie grzeje od mojego r9600 :angry: jutro na seriwsie maja mi dac zastepcza to te pare godzin wytrzymam :D

Pewnie ją ktoś przekręcił i teraz sie wiesza

Edytowane przez Sajrus-World

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie karty się nie grzeją do tego stopnia, aby się przegrzać. Może Ci się sterowniki walą, ale w to też wątpię bo takie karty ledwo korzystają ze sterowników :D Więc prawdopodobnie karta jest uszkodzona. A że działa gdy ustawiłeś na 16 bitów... może mniejsze obciążenie dla tej awarii.

I coś jeszcze:

Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi