bnb Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Wiecie o tym www.rtcwtweak.prv.pl :D idea klanu wyszla z chata tweaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Wolf mimo ze starszy przebija sofa2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Wiecie o tym www.rtcwtweak.prv.pl :D idea klanu wyszla z chata tweaka :D Może chcecie, abym napisal o tym w newsach? :) I może założymy tutaj forum klanu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Bylibysmy bardzo wdzieczni. pozdro, berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Lisek mowilismy Tobie o klanie jak powstal ;] juz troche czasu minelo ;] a news sie przyda , forum tez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Lisek mowilismy Tobie o klanie jak powstal ;] juz troche czasu minelo ;] a news sie przyda , forum tez ;] No tak, skleroza nie boli :) Zaraz się za to zabiore... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 A ja tam wole CS'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 RTCW!! Gdzie mozna sie zapisac dio klanu:)))?? A mozepomyslicie o Jedi Knight II? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesi0r Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 a moze zaczniecie grac w q3 na cpma? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ta gra jest cudowna .... szczegolnie muzyka ..... niestety nigdy nie przeszedlem jej bez cheatow ; pppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja tez wole CS'a :D PS. Tylko nie bijcie... ;) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 RTCW jest świetny, tylko są problemy z graniem przez net na nieorginalnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Medal of Honor lepszy(nie nudzi sie tak bojest bardziej zroznicowany). Chodzi mi o singla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Właśnie pogrywam w Medal of Honor (tak, tak działa mi płynnie :P ) i rzeczywiście niezła gierka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A ja tam bardziej wole Medal Of Honor nie moge powiedziec ze RTCW jest zle, przeszedlem cale i mi sie nawet spodobalo ale MOH:AA RuleZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A ja lubię obie gry. Wsumie podobny klimat (IIWŚ) ale to zupełnie różne gry. W multi też w MOHAA to najlepsze objectiwe a RTCW poboba mi się podział na "role" medic, engineer, soldier, etc. (tylko nie da się grać na wersji poglądowej :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ta gra jest cudowna .... szczegolnie muzyka ..... niestety nigdy nie przeszedlem jej bez cheatow ; pppp cudowny to jest batllefield 1942 - o wiele wiecej mozliwosci - z drugiej strony fabula w wolfie jest tez niezla...w koncu lubie wszystko ze stajji id Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 RTCW jest świetny, tylko są problemy z graniem przez net na nieorginalnej wersji.na szczecie brat kupil orginala i tera da sie grac - wogle cos muu odbija i wszystkie gierce org koopooje zeby dalo sie garc przez neta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...