GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratuluje :) Mi wlasnie wpadla w oko pewna niewista i musze jakos do niej dotrzec, wiem tylko ze mieszka w tym samym miescie co ja (80k ludzi:) ) Trzymajcie za mnie kciuki 8) nastepny WARIAT - hehe - powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle....mylisz sie, ja cos takiego przezylem jakis rok temu, ale chyba wole rowniez milosc fizyczna pod kazda postacia ;=) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle....GenG szkoda, ze nie jestes dziewczyna :P. PS: Ty piszesz w jakims bravo czy co? Odpowiadasz na listy nastolatkow? Masz wiedze, ze moglbys ksiazki pisac :D :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 YYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! ..udalo sie!!!!!..jestesmy razem..jaki ja jestem szczesliwy ps.no gratulujcie mi :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: niewypusc ptaszka z garsci, tylko go niesciskaj zamocno 8O Wiadzialem ze sie uda, gratuluje :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle....GenG szkoda, ze nie jestes dziewczyna :P. PS: Ty piszesz w jakims bravo czy co? Odpowiadasz na listy nastolatkow? Masz wiedze, ze moglbys ksiazki pisac :D :lol: . zycie mnie nauczylo takiego myslenia hehe - moze sie na psychologie zalapie :D :P PS. nie czytam takich bzdurnych gazeteq... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Gratuluje :) Mi wlasnie wpadla w oko pewna niewista i musze jakos do niej dotrzec, wiem tylko ze mieszka w tym samym miescie co ja (80k ludzi:) ) Trzymajcie za mnie kciuki 8) Ehh.... farciarz. A co ja mam powiedzieć?! Jak mi wpadła jedna w oko to się okazało, że jest z Poznania... :? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 moze sie na psychologie zalapie :D :PPomysl nad tym :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 YYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! ..udalo sie!!!!!..jestesmy razem..jaki ja jestem szczesliwy ps.no gratulujcie mi :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Pilnuj żabki dobrze, bo się bociany pozlatywały... :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...