Skocz do zawartości
Gość

Chyba sie udalo!!!!!!!!(z dziewczyna:)))

Rekomendowane odpowiedzi

PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle....

mylisz sie, ja cos takiego przezylem jakis rok temu, ale chyba wole rowniez milosc fizyczna pod kazda postacia ;=)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS. zauwazylem ze niby tylko faceci chca sexu a tym czasem jest pelno ,,zboczonych" dziewczyn ktorym tez jakos to sprawia przyjemnosc i sie nie ograniczaja :D - no jak mowilem zalezy jakie sie ma wlasnie kontakty z dana osoba - bo np. jesli jest taki przypadek a dosc czesty ze para chodzi ze soba np. od 2-3 miechow a nawet sie nie pocalowali no to chyba jest to lekko chore... czasy absolutnej milosci platonicznej minely - heheh a moze sie myle....

GenG szkoda, ze nie jestes dziewczyna :P.

PS: Ty piszesz w jakims bravo czy co? Odpowiadasz na listy nastolatkow? Masz wiedze, ze moglbys ksiazki pisac :D :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

..udalo sie!!!!!..jestesmy razem..jaki ja jestem szczesliwy

ps.no gratulujcie mi :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:

niewypusc ptaszka z garsci, tylko go niesciskaj zamocno 8O

Wiadzialem ze sie uda, gratuluje :wink: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GenG szkoda, ze nie jestes dziewczyna :P.

PS: Ty piszesz w jakims bravo czy co? Odpowiadasz na listy nastolatkow? Masz wiedze, ze moglbys ksiazki pisac :D :lol: .

zycie mnie nauczylo takiego myslenia hehe - moze sie na psychologie zalapie :D :P

PS. nie czytam takich bzdurnych gazeteq... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje :)

Mi wlasnie wpadla w oko pewna niewista i musze jakos do niej dotrzec, wiem tylko ze mieszka w tym samym miescie co ja (80k ludzi:) ) 

Trzymajcie za mnie kciuki  8)

Ehh.... farciarz. A co ja mam powiedzieć?! Jak mi wpadła jedna w oko to się okazało, że jest z Poznania... :? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

..udalo sie!!!!!..jestesmy razem..jaki ja jestem szczesliwy

ps.no gratulujcie mi :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:  :lol:  :wink:

Pilnuj żabki dobrze, bo się bociany pozlatywały... :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi