gonzou2 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Witam czy na płycie z chipem MVP3 chodzą dimmy pc 133 . Płyta rozpozneje mi tylkoe 32 mega a na kości jest 64 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Witam czy na płycie z chipem MVP3 chodzą dimmy pc 133 . Płyta rozpozneje mi tylkoe 32 mega a na kości jest 64 pozdrawiam Chodzą - Twój problem wynika stąd, że masz prawdopodobnie pamięć "dwustronną" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzou2 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 dwustronną?? co to znaczy? to ta płyta nie będzie wsółpracowała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 chipy po ubu stronach plytki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzou2 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 mam tylko pojednej stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Moze masz walnieta pamiec, albo przeloz do innego slotu i zobacz, sciagnij sobie program memtest i zobacz czy kosc nie jest walnieat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Albo masz słabej jakości pamięci. Skombinuj jakieś firmowe np. Infineon, Hyundai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...