bufeczek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Czesc, mam pytanie mam obudowe I-BOX cobra :/ i chcialem jej zapewnic dobry obieg powietrza wiec zamontowalem jeden wentyl wyciagajacy z tytu a drugi wciagajacy z przodu (dziura wylotowa jest na spodzie obudowy a wiatrak jest przymocowany prostopadle do niej, taka konstrukcja obudowy) czy to jest dobre rozwizanie :> czy lepiej zeby dwa wentyle wyciagaly powietrze z obudowy? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Chyba oczywiste, że powinien być przepływ. To można znaleźć wszędzie, w byle poradniku (nawet nie modowania, tylko dla zwykłego usera). Beznadziejne pytanie, niewarte nowego tematu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem, jaki związek ma Twój problem z modyfikacjami? Edytowane 17 Czerwca 2006 przez malkstons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=announce&f=14&id=6 <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...