PabloHasan Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zakupilem sobie w/w urzadzenie i korzystalem sobie z niego jakis czas. Przyszla pora na reinstalacje systemu w wyniki mojej zabawy z rejestrem i ...problem. Windows dokladnie w tej samej wersji w jakiej juz drukarka pracowala, ale podczas probu instalacji (system prawidlowo wykrywa urzadzenie i juz ma ja wrzucic do "drukarki i faksy") wyskakuje mi komunikat o bledzie instalacji urzadzenia i: "obszar danych przekazany do wywołania jest za mały". Malo tego w menadzerze urzadzen drukarka widnieje - jakos uniwersalna drukarka USB (co jest akurat ok. Fakt, ze nie wykrywa bezposrednio jaki 1020 jest wymieniony na hp support). HP nic nie pisze o tym problemie. moze ktos spotkal sie z podobnym problemem i zna rozwiazanie. Nie chce mi sie reinstalowac XP, bo jaka mam pewnosc, ze nie bedzie tego ponownie?. Inne urzadzenia USB (aparat, mysz klawiatura) dzialaja prawidlowo, rowniez na porcie USB, w ktorym standartowo dzialala drukarka. Zatem port jest sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mam tą drukarkę. Działa ok. Natomiast nie zawadzi jak zadzwonisz do HP. Pomoc Techniczna HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloHasan Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 No nie moglem czekac i przeinstalowalem system (unattend wiec poszlo w czasie sniadania :) ). Tym razem jednak przestawilem USB na 1.1 zamias 2. I Poszlo bez problemu. Mialem tez problem z wykryciem aparatu cyfrowego wlasnie na USB 2 i przy 1.1 poszlo rowniez bez problemu. Przestawienie na 2 z juz zainstalowany sprzetem sprawia, ze wszystko dziala ok. Czyzby jakis problem z kontrolerem USb na moim mobo ? (epox 8rda3+), albo co. Nie mniej problem rozwiazany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...