endziork Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 GF 6800GS vs Asus Radeon X800Pro@XT PE ? Sklanialbym sie ku X800XT PE , ale czy na pewno jest lepszy ? ktora karta jest wydajniejsza ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Bylo juz duzo takich tematow.... Ps. lepszy X800Xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 a ja bym wziął 6800GSa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jak lubisz krecic to mozesz wziac gs da sie z nich sporo wycisnac ale imo lepszy x800xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jeżeli chodzi o wydajność to chyba X800XT chociaż jego ( jak dla mnie ) dużą wadą jest brak PS 3.0 i Vertex shader 3.0. Przez co i tak nie odczujemy całych dóbr najnowszych technologi i najładniejszych efektów. Zresztą powiedz dokłądniej o jakie modele ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Jeżeli nie zalęzy ci na PS 3.0 ( choć w sumie niema dużej różnicy między PS 2.0 a 3.0) to weź X850XT jeżeli koniecznie musisz mieć PS 3.0 to bierz GF :-P Edytowane 20 Czerwca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dalibyscie sobie juz spokuj z X800 :) . To w tej chwili przestarzaly juz technicznie, odgrzany, stary R300. Owszem 2-3 lata temu bylo to cudo, ale czasy sie zmieniaja. Wiecie, technika idzie do przodu :-P . Decydujac sie na X800 tracisz: -PS 3.0- to juz nie chwyt rekalamowy ale standart nowych gier(Aoe3, Oblivion, Far Cry 1.3-one juz wyszly i korzystaja z 9c) -Hdr- fenomenalnie wygladajcy efekt, nasladujacy zachowania ludzkiego oka. 6800Gs- obsluguje to wzsystko, jest bardzo podatne na O/C- rdzen idzie wysoko ponad 500Mhz. Jesli chcesz naprawde "wypasione" 6800Gs wez to XpertVision GeForce 6800GS Extreme Samsung 1,4ns!! - pamieci takie jak w 7900GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ten Xpertvision jest godny uwagi i fakt X800 jest już nieco przestarzały ale mimo tego ma swoją moc :wink: aczkolwiek warto iść z biegiem czasu i lepiej brać równie wydajnego GF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ten Xpertvision jest godny uwagi i fakt X800 jest już nieco przestarzały ale mimo tego ma swoją moc :wink: aczkolwiek warto iść z biegiem czasu i lepiej brać równie wydajnego GF Daj spokój piszesz tak bo masz ATI ale naprawde dla mnie różnica pomiędzy ps 2 a 3 jest naprawde bardzo wielka też mówiłem, że to szajs i nie potrzebny bubel ale jak zobaczyłem CSS z HDR i FC to już nigdy czegoś takiego nie powiem. Musisz zobaczyć HDR w akcji bo ten efekt jest nazwijmy to ruchomy i na screenach się go nie da zauważyć tak jak podczas grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...