tHe mRuWa Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Pod wieloma wzgledami pasuje mi ta obudowa, ale nie usmiecha mi sie wydawanie 300zl na nia - licze z jakims wentylatorem . Moze macie jakies tansze propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 to moze Antec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 to moze Antec? no no calkiem ciekawy - nie zwrocilem na niego wczesniej uwagi myslac ze jest to jakas kosmetyczna zmiana do 3000/3700B ale dlaczego taki krotki, co by im zalezalo zrobic te 3-5cm wiecej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 no fakt kolo 8 cm mniej od tego szefa, wymierz to co chcesz wcisnac do budy i mzoe straczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) A moze cos takiego ? BTW calkiem fajny ten sklep tego chiefteca maja za 250zl i wysylka tylko 13zl Edytowane 20 Czerwca 2006 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nas sie pytasz? to twoj wybor:) mi w/w buda wyglada jakos znajomo , wg mnie podobna to tego tacens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nas sie pytasz? to twoj wybor:) heheh no bo zobaczylem - wymiary OK, ale potem.... tj. bodajze ten nowy standard BTX wiec pytam co to warte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 bodajze ten nowy standard BTX wiec pytam co to warte ;)Tak - BTX ale w tym przypadku kiepsko rozwiazany gdyz PSU jest na dnie budy. Zerknij tutaj - moze cos Cie zainteresuje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Hmm... zasadniczo to nie są obudowy BTX tylko "do góry nogami". To jest BTX - czyli obudowa + płyta główna + tunele + niski profil http://images.anandtech.com/reviews/cases/...rlay_aopen2.jpg Inny kształt zasilacza, niskoprofilowość... to tylko tak na marginesie nadużywania terminu BTX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) A co sadzicie i tej obudowie w porownaniu do tego tytulowego Chiefteca? Cena bardzo podobna, nawet ciekawie sie prezentuje i ma juz w zestawie 3wentylatory - chieftec 0 wentylatorow :( edit: jednak nie, obejrzalem tutaj i pomijajac fakt ze brzydko wyglada to jeszcze otwiera sie na strone ktora mi wybitnie nie pasuje Edytowane 23 Czerwca 2006 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 I wreszcie dzis(troche zajety-praca) zamowilem w lokalnym sklepie 'CHIEFTEC BH-01B-B-B' + Fander120mm black = 255zl. Co uwazam za naprawde niezla cene, najtaniej na necie znalazlem wlasnie w angeli, a tu prawie w tej samej kwocie mam jeszcze fandera:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...