virtuomaniak Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Witam :) Zgłaszam się tutaj z prośbą o pomóc w wyborze laptopa ale z tego cennika. NIestety nie znam się na laptopach ;/ i nie potrafię nic z tego wybrać. Cena to koło 2500 max 3000pln nie więcej. A no i bym zapomniał :) Komputer powinien posiadać kartę sieciową bezprzewodową :) W złączniku jest cennik. Dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie ten dzial. Spytaj tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Nie no stary a moze dorzuc jeszcze ze 3-4 strony, tyle co dales to za malo!! A tak serio to wez sam je przejrzyj, wybierz co ci sie podoba z przedzialu 2500-3000, potem zrob selekcje bo wieszkosc tego rozni sie tylko ramem i prockiem miedzy soba i wtedy daj pare opcji do rozwazenia, a nie wywalasz jakis cennik i znajdzcie za mnie, nikt tutaj nie bedize za ciebie roboty odwalal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 No tak.... tylko że znajdę opisy... no i co mi po tym? Skoro mi to nic nie mówi? Jeden może być szybszy procek a gorszą grafikę. A ja o tym nie wiem. Nie znam się komplenie na laptopach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Po 1 : na gorze masz przyklejone poradniki co kupowac, masz tam opisane mniej wiecej jak to wszystko wyglada. Po 2 : skoro sie nie znasz i prosisz nas o pomoc to napisz wiecej szczegolow : do czego ma byc ten laptop, duzy, maly itd. Wiecej detali, to forum laptopowe a nie jasnowidzow. A po 3 : tak czy inaczej odseparuj wszystko co jest poza przedzialem cenowym ktory cie interesuje i wtedy wklej ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A więc laptop będzie głównie do pracy (interent) ale również żeby odpliła się jakaś gra... oraz żeby filmy DVD, DIVX chodziły bez problemu. Czas pracy na akumulatorkach... cóż trudno określić bo wiadomo im więcej się robi na laptopie tym więcej ciągnie baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Czas pracy na akumulatorkach... cóż trudno określić bo wiadomo im więcej się robi na laptopie tym więcej ciągnie bateriiBateria zużywa się szybciej przy silnych kartach graficznych i dużej matrycy a nie wtedy" im więcej robi się na laptopie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 chodziło mi że im więcej programów odpalonych tym mocniej grafika pracuje i bateria szybciej zużywa się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...