JejoX Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, No trudno.... było i niema.temat zamykamy. ale jeszcze tu wruce.... :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez JejoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 chyba temat do zamkniecia, jak mi powiedzial pan na gg, kierowca mial wypadek i towaru nie bedzie... a sie juz nastawilem... szkoda troche ;/ a moze to tylko ja tak sie dowiedzialem? :> ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) chyba temat do zamkniecia, jak mi powiedzial pan na gg, kierowca mial wypadek i towaru nie bedzie... a sie juz nastawilem... szkoda troche ;/ a moze to tylko ja tak sie dowiedzialem? :> ehh Hehe.jakbys przeczytal pierwszy post to bys sie dowiedzial jaka jest sytuacja a nie spisywał ten temat na wymarcie <_< Nie kierowca miał wypadek tylko kurier rozwalil palete z towarem :rolleyes: To juz nie pierwszy taki przypadek,ostatnio u Zenfista tak było z zasilaczami Seasoni S12-kurier upuscil palete i wszystkie zasilacze miały źle wywarzony wentylator co spowodowało że były tak ciche jak megabajty :wink: Wszystko w tej chwili wruciło do normy-tak zapewniał mnie sprzedawca i można sobie zamawiać :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez JejoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) jakbys przeczytal co napisalem to bys... wez przestan dobrze... ;/ prosze (wszystko z dzisiaj): 10:49:57 GG# 2561103witam10:50:07 GG# 2561103z ta chlodnica trudna sprawakierowca mial wypadek i caly transport szlak trafildzwonilem i towaru na pewno nie bedzie:/nie wiem co teraz zrobic z tym fantem prosil bym zeby nie wystawial mi pan negatywa!!bo to na prawde nie moja winai nie zalezalo to ode mnie]] posta pisales wczoraj, ja to dzisiaj dosatlem. ktos cos kreci, przez co cala wasza spolka jest jakas lewa i tyle... [b]Ja[/b]chlodnicy nie bedzie nawet pozniej tak?:(12:08:42 GG# 2561103nienie ma juz mozliwosciJaehh szkoda12:08:53 GG# 2561103kierowca w szpitalunie wiadomo kiedy wyjdzie dostalem info, ze nie da sie juz nic zamowic ani sciagnac, ze koniec interesu. ile osob tyle historyjek... tak to jest. niestety trzeba doplacic i kupic od kogos sprawdzonego, szkoda... aha, nie nie zamawialem towaru za 10zl, zeby sie komus nie oplacalo przywozic. miala byc jedna duza rzecz dosc droga... edit: zle bold w code jest obslugiwany :| Edytowane 21 Czerwca 2006 przez CrazyJohn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) To w taki raziem ja dostalem złe informacje <_< Może kurier rozwalil palete bo mial wypadek?? :lol2: to nie jest zadna spółka!!! Mnie to nie interesuje czy on cos sprzeda czy nie sprzeda.W takim razie pozostaje Ci juz zkontaktowanie sie z sprzedawca w celu wyjasnienia sprawy. Edit:Sprawdzilem poczte!!Masz racje.Juz sie nieda zamwaiac.Raz sie da,pozniej sie nieda-ja zakladam drugi raz temat bo wczesniej zostal wykasowany bo sie nie dalo zamawiac.Dzisiaj rano sie dało wiec założylem nowy a teraz sie dowiaduje ze sie nieda :mur: Aaah...ide na allegro sobie poprawic humor :lol2: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez JejoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 widzisz, on cos kreci i tyle. "spolka" w " " napisze jeszcze raz, bo moze nie doczytales 2x... rozmawialem z nim dzisiaj i definitywnie zakonczyl sprawe. rozmawialem po tym jak napisales watek i rozmawialem i wczoraj i dzisiaj i jeszcze wczesniej. wg niego sie juz nie da nie wiem, moze mu sie przestalo oplacac czy cos. wg mnie sprawa skonczona, poza tym wez tu rob interesy z kims kto kreci... ;/ EOT, szkoda pisac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Panowie na pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 widzisz, on cos kreci i tyle. "spolka" w " " napisze jeszcze raz, bo moze nie doczytales 2x... rozmawialem z nim dzisiaj i definitywnie zakonczyl sprawe. rozmawialem po tym jak napisales watek i rozmawialem i wczoraj i dzisiaj i jeszcze wczesniej. wg niego sie juz nie da nie wiem, moze mu sie przestalo oplacac czy cos. wg mnie sprawa skonczona, poza tym wez tu rob interesy z kims kto kreci... ;/ EOT, szkoda pisac ;) Własnie.Boli to ze moglo byc tak pieknie.Moj Thermalright tez nie dotrze-ale nie wplacalem kasy,chociaz tyle. Tylko 2 razy w tym tygodniu zakladam i kasuje tematy-burdel przez niego robie na forum :mur: Pozdro dla wszystkich i sorka za niespełnione marzenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...