Skocz do zawartości
JejoX

Zamówienia Z Niemiec-ciąg Dalszy:)

Rekomendowane odpowiedzi

chyba temat do zamkniecia, jak mi powiedzial pan na gg, kierowca mial wypadek i towaru nie bedzie... a sie juz nastawilem... szkoda troche ;/

a moze to tylko ja tak sie dowiedzialem? :> ehh

Hehe.jakbys przeczytal pierwszy post to bys sie dowiedzial jaka jest sytuacja a nie spisywał ten temat na wymarcie <_<

Nie kierowca miał wypadek tylko kurier rozwalil palete z towarem :rolleyes: To juz nie pierwszy taki przypadek,ostatnio u Zenfista tak było z zasilaczami Seasoni S12-kurier upuscil palete i wszystkie zasilacze miały źle wywarzony wentylator co spowodowało że były tak ciche jak megabajty :wink: Wszystko w tej chwili wruciło do normy-tak zapewniał mnie sprzedawca i można sobie zamawiać :wink:

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbys przeczytal co napisalem to bys... wez przestan dobrze... ;/

prosze (wszystko z dzisiaj):

10:49:57 GG# 2561103witam10:50:07 GG# 2561103z ta chlodnica trudna sprawakierowca mial wypadek i caly transport szlak trafildzwonilem i towaru na pewno nie bedzie:/nie wiem co teraz zrobic z tym fantem prosil bym zeby nie wystawial mi pan negatywa!!bo to na prawde nie moja winai nie zalezalo to ode mnie]]

posta pisales wczoraj, ja to dzisiaj dosatlem.

ktos cos kreci, przez co cala wasza spolka jest jakas lewa i tyle...

[b]Ja[/b]chlodnicy nie bedzie nawet pozniej tak?:(12:08:42 GG# 2561103nienie ma juz mozliwosciJaehh szkoda12:08:53 GG# 2561103kierowca w szpitalunie wiadomo kiedy wyjdzie

dostalem info, ze nie da sie juz nic zamowic ani sciagnac, ze koniec interesu.

ile osob tyle historyjek... tak to jest. niestety trzeba doplacic i kupic od kogos sprawdzonego, szkoda...

aha, nie nie zamawialem towaru za 10zl, zeby sie komus nie oplacalo przywozic. miala byc jedna duza rzecz dosc droga...

edit: zle bold w code jest obslugiwany :|

Edytowane przez CrazyJohn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w taki raziem ja dostalem złe informacje <_< Może kurier rozwalil palete bo mial wypadek?? :lol2:

to nie jest zadna spółka!!!

Mnie to nie interesuje czy on cos sprzeda czy nie sprzeda.W takim razie pozostaje Ci juz zkontaktowanie sie z sprzedawca w celu wyjasnienia sprawy.

Edit:Sprawdzilem poczte!!Masz racje.Juz sie nieda zamwaiac.Raz sie da,pozniej sie nieda-ja zakladam drugi raz temat bo wczesniej zostal wykasowany bo sie nie dalo zamawiac.Dzisiaj rano sie dało wiec założylem nowy a teraz sie dowiaduje ze sie nieda :mur: Aaah...ide na allegro sobie poprawic humor :lol2:

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz, on cos kreci i tyle.

"spolka" w " "

napisze jeszcze raz, bo moze nie doczytales 2x... rozmawialem z nim dzisiaj i definitywnie zakonczyl sprawe. rozmawialem po tym jak napisales watek i rozmawialem i wczoraj i dzisiaj i jeszcze wczesniej. wg niego sie juz nie da nie wiem, moze mu sie przestalo oplacac czy cos. wg mnie sprawa skonczona, poza tym wez tu rob interesy z kims kto kreci... ;/ EOT, szkoda pisac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz, on cos kreci i tyle.

"spolka" w " "

napisze jeszcze raz, bo moze nie doczytales 2x... rozmawialem z nim dzisiaj i definitywnie zakonczyl sprawe. rozmawialem po tym jak napisales watek i rozmawialem i wczoraj i dzisiaj i jeszcze wczesniej. wg niego sie juz nie da nie wiem, moze mu sie przestalo oplacac czy cos. wg mnie sprawa skonczona, poza tym wez tu rob interesy z kims kto kreci... ;/ EOT, szkoda pisac ;)

Własnie.Boli to ze moglo byc tak pieknie.Moj Thermalright tez nie dotrze-ale nie wplacalem kasy,chociaz tyle.

Tylko 2 razy w tym tygodniu zakladam i kasuje tematy-burdel przez niego robie na forum :mur:

Pozdro dla wszystkich i sorka za niespełnione marzenia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...