Skocz do zawartości
AdaS.

Asus Z Anglii...dlaczego Tak Tanio?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od dawna przeszukuje fora, strony itp bo mam zamiar kupic laptopa, ale nie chce popelnic bledu.

Na poczatku bylem juz prawie w 100% zdecydowany na TO. Lecz niepokoil mnie troche ten Celeron (office use ;) i karte graficzna) ale myslalem sobie (wtedy) ze nie dam 1000zl wiecej za Pentiuma - M i lepsza grafe, ale do czasu...do czasu kiedy znalazlem TO ! cena na polskie to ok 3550zl gdzie w Polsce najtaniej mozna go znalezc za ok 4240zl (bylem w MediaMarkt i tam jego cena wynosila 4699zl :D )

Ten sklep angielski jest oficjalnym sprzedawca sprzetu Asus, a na dodatek mam do niego 2h drogi wiec zaden przekret nie wchodzi w gre;)

I teraz mam pytanie czy za ta cene dostane cokolwiek innego co moze konkurowac z tym Asusem?

Moje wymagania?

- dobry procesor --> pentium m

- k.graficzna --> GTA:SA, KOTOR 1 & 2 (Go 7300 ma wydajnosc podobna do Radka 9600pro wiec spoko)

- mobilnosc --> czas dzialania

- nie Acer

- cisza podczas pracy

Czy ten Asus to dobry wybor?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście tani jak barszcz ten Asus. Przewertowałem trochę net i wyszło, że tam jest najtaniej w UK. Myślę, że wart jest swojej ceny.

P.S Podziel się jakimiś wrażeniami odnośnie sklepu po zakupie. Mój następny lap będzie kupowany na terenie UK. Z racji, że będzie to prawdopodobnie Asus, to możliwe, że będę chciał go kupić właśnie w tamtym sklepie, więc przydało by się jakieś skromne zdanko na jego temat ;)

Edytowane przez nieo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za to siano to dobry sprzet. Sam ostatnio kupilem 2 takie asusy. Coprawda z innego sklepu, ale z racji mojego polozenia nie musialem placic VAtu i cena byla podobna.

Nie mialem czasi sie nimi dluzej bawic ale przy pierwszym sptokaniu robia zdecydowanie pozytywne wrazenie i dobre specsy jak za ta kase.

Edit

Jednak jak patrze na cene reszty to zdecydowanie nie sa juz wogole konkurencyjne.

Edytowane przez samedi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi