tomos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 witam.. mam problem z moja nowa karta graficzna. wczoraj skonczylem kompletowac nowa platforme, zainstalowalem swiezy system, dx 9.0c i sterowniki do grafy. odpalam 3dmark03 i co widze? mase artefaktow! probowalem 3 wersji sterow, oryginalnych z cd, najnowszych omeg i catalystow - na kazdych to samo. wszystkie testy na standardowych taktowaniach 513/740MHz, dopiero po obnizeniu do 500/720 artefakty z pierwszego testu w 3dm znikaja, ale i tak karta wiesza sie na ktoryms z kolejnych.. wyglada jakby karta byla uszkodzona chyba, ze jest cos o czym jeszcze nie wiem? macie jakies sugestie czego moglbym jeszcze sprobowac? sprawdzalem tez karte u kumpla - tam ciezko bylo cokolwiek odpalic, wieszala sie nawet w 2d i ciagle wyskakiwal vpu recover.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 albo wina zasilacza, albo poprostu karta jest uwalona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 zasilacz raczej jest ok, nigdy z nim problemow nie mialem - bequiet p5 370W. u kumpla sprawdzalismy na fortronie 350W - na codzien ciagnie podkreconego 6600 takze te zasilacze raczej maja jakis zapas mocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 skoro karta jest nowa to goń do serwisu żeby wymienili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 byla uzywana ale jest na gwarancji. poprzedni wlasciciel mowi, ze nie mial z nia zadnych problemow.. ani w 2d, ani w 3d.. hm dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...