DEVILEK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Siemka Problem jakis glupi mam i nie za bardzo idzie mi rozwiazanie go. Mianowicie : instalka Win Pro 64 bit na mobo z nForce 3 + A64 X2. Wlacza sie instalka, kopiuje sobie te poczatkowe pliki i :unsure: koniec instalki. Blue screen z napisem : Multiprocessor is not supported. Czy ja o czyms nie wiem i nF3 + X2 + 64 bit OS nie bardzo razem sie lubia ? ps. sorki, ze nie w temacie o tym systemie, ale znacznie zalezy mi na czasie. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jaka Mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Jaka Mobo?? Biostar NF325-A9. Tylko mi nie mow, ze to szmelc, poniewaz to nie 1 Biostar jakiego uzywam do oc i mobo sa bez problemowe ( w miare ). ;) ps. oczywiscie bios najnowszy. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...