Pretorian Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 witam mam midi towera i chciałbym sobie zrobić takie przeźroczyste plexi takie jakie mają w http:\\www.moded-kompz.prv.pl 'bio-chrome' niestety nie mam pojęcia co jak gdzie i kiedy.Może mi ktoś pomoże , coś doradzi powie ile coś takiego kosztuje żeby zrobić.mile widziane linki (najlepiej polskie) z góry wielki dzięki :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 sposob pierwsy wycinarka do metalu sposob drugi wiertarka wiertlo , pare pilnikow sposob trzeci norzyce do ciencia blachy a i jeszcze musisz uszczelki kupic ja dzisiaj w swojej wiercilem ponad 300 otworow srednicy 8mm i juz sie w taka impreze niebawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ile dałeś za uszczelki i plexi i czy sie opłaca to robić czy duzo roboty przy tym jest??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 ile dałeś za uszczelki i plexi i czy sie opłaca to robić czy duzo roboty przy tym jest???jak mam pytanie skad wziaść dobre uszczeliki do obudowy? bo jednyne jakie dobre widzałem to te z http://www.overclocking.com.pl/ ale troche drogo 35zł za 1metr +wysyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 i tu powstaje problem bo są dwa rodzaje mocowania plexigalsa 1. na uszczelke taką jak w www.overclocking.com.pl opis tworzenia w moded-kompz w dziale projekty>oświetlenie obudowy Pentagon 2. troche powalony i starszy polega na tym że plexi tnie się trochę większe wierci się dziury w plexie i w obudowie (nachodzące na siebie) i przykręca się plexi do budy. opis jak to zrobic www.virtual-hideout.net dział guides tytuł coś jak How to make a window czy jakoś tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...