N.E.O.P.L.A.S.M Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak w temacie - chodzi mi o kontrole transferu np w kazaa, dc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Na jakiej platformie ? Win,Linux,DOS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N.E.O.P.L.A.S.M Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Chodzi mi o winde, niestety:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nie podales jakie windows. Jesli nie-server to praktycznie nie ma takiej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N.E.O.P.L.A.S.M Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Interesuje mnie winxp pro. W przyszłości postaram sie precyzyjniej formułować pytania. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...