KvM Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 znalazłem "active partition recovery", ale niestety wersja demo nie pozwala na odkasowanie partycji. 40$ też nie mam ochoty wydawać więc może ktoś coś wie o jakimś darmowym sofcie (albo shareware - tylko funkcjonującym choćby przez jeden dzień) to będę wdzięczny (kumpel jest w DUUUUŻej potrzebie). Niestety kumpel po skasowaniu partycji założył drugą tak więc jakieś proste programiki (np funkcja "undelete partition" w Partition Magicu) nie działają. Ten program który znalazłem na pewno działa ok. (bo wyświetla wszystkie skasowane pliki i katalogi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chcesz fulla Active'a ??? PW !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Partition Magic Pro 7.00 polecam, niestety tylko wersja demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja polecam GetDataBack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...