Memphis Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Sorry, jeżeli był już taki temat, ale nie znalazłem. Mój kolega skłąda Kompa. Chce kupić Athlona 2000XP+ (czy jak to się tam pisze). Od razu mówię, że komp będzie tylko i wyłącznie do grania. Żadnego kręcenia nigdy. właży w to jeszcze 256, albo 512 mb ramu i GF 4 (nie wiem którego) 128 MB. Więc chodzi o stabilną i dobrą do gietrek płytę. Może coś polecicie ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chyba najlepsza będzie GA-7VAX - stabilna, niezła, niedroga platforma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 msi,epox,asus,abit , gigabyte itd itp cokolwiek kupi z tych 1-ligowych bedzie zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chyba najlepsza będzie GA-7VAX - stabilna, niezła, niedroga platforma.No i jak włączysz top performance to płyta sama załatwi za ciebie lekki tunning pamięci :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chyba najlepsza będzie GA-7VAX - stabilna, niezła, niedroga platforma.No i jak włączysz top performance to płyta sama załatwi za ciebie lekki tunning pamięci :lol: tylko do tego trzeba kupić dobre pamiątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 :) Ciekawa sprawa ,jak tylko olac O/C to nagle kazda markowa plyta robi sie prawie konstrukcja doskonala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Polecam to co u mnie w podpisie Mialem skladac kompa ale szkola :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chyba najlepsza będzie GA-7VAX - stabilna, niezła, niedroga platforma.No i jak włączysz top performance to płyta sama załatwi za ciebie lekki tunning pamięci :lol: tylko do tego trzeba kupić dobre pamiątki Jak nic nie ma być kręcone to każdy no name wystarczy, bo lepiej póscić pamięc synchronicznie z procem na 133 i na krótkich timing'ach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...