Carson Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Mam problem z tym telefonem. Juz dostaje k....cy, nie moge nawiazac polaczenia z kompem przez kabel. Telefon dostalem od siostry, wczesniej wszystko bylo ok, laczyl sie przez kabel usb i normalnie mozna bylo wszystko zgrywac. Jakis czas temu siostra kupila sobie innego se i tego dala mi. I telefon juz sie nie laczy z kompem. Probowalem juz doslownie wszystkiego: ustawienia portow, czyscilem styki, sprawdzalem juz chyba wszystkie dostepne programy do przesylania plikow, kupilem kabel pod com'a i nic ;( Oddalem telefon do serwisu i dzisiaj do mnie wrocil, w opisie naprawy jest napisane: naprawa interfejsu, telefon jak sie nie laczyl z kompem tak nie laczy sie nadal. Nic nie naprawili. Oczywiscie telefon jest sprawny, przesylalem pliki (w dwie strony) miedzy moim a innym SE przez podczerwien, ale za cholere nie wykrywa go komp, inny egzemplarz (kumpla k300i) wykrywa bez problemu. Czy ktos moze mi pomoc ? Bo juz nie wiem co moze byc grane. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Przez USB jak chcesz to usuń cały soft SE łącznie ze sterownikami i rejestrem i spróbuj zainstalować sam sterownik najnowszy, powinno chodzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie powinno i nie chodzi. Dzisiaj przeinstalowalem system i jest to samo. To nie jest glupi problem w ktorym chodzi o dobre zainstalowanie sterownikow, moj telefon jest chyba zwalony a te cwoki w serwisie nawet nie potrafia tego naprawic, wgrali mi nowy sofcik i mysla ze bede biegal happy :mur: nie wiem co mam robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 sam sobie odpowiedziałeś, wina leży po stronie telefonu, jedyna rada to gwara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...