SanChin Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Przymierzam się do złożenia nowego kompa, w związku z czym prosze Was o pomoc w wyborze następujących częścii: płyta główna (ze zintegrowaną kartą dźwiękową), procesor (AMD), pamięć (1GB) i karta graficzna... HDD i napęd optyczny wymontuje ze starego sprzętu, bo nie jest aż taki tragiczny ;). Zestawik miałby służyć zarówno do grania jak i do obróbki grafiki 2D. Budżet jaki mogę na nowe części przeznaczyć to około 1300 - 1400zł. Za pomoc z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Asrock Dual SATA2 AMD Venice 1gb Kingston'a Galaxy GF 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ten procesor to w wersji BOX, czy lepiej OEM + jakiś wentyl (jeśli OEM to jaki polecacie wentylator??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 OEM + AC Freezer 64 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a jaką dokładnie pamięć polecasz?? bo w konfiguratorze na www.komputronik.pl jak wybieram kingstony 1gb DDRII, to wyskakuje mi komunikat "płyta główna nie wspiera wybranego typu pamięci", wiem że na komputroniku drogo jest ;) ale wolę odłożyć więcej pieniędzy teraz niż potem musieć z czegoś rezygnować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 socket 939 nie obsługuje ddr2, co innego AM2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinc Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 OEM + AC Freezer 64 ProJa bym jednak polecał wersje BOX. Tylko ok. 30 zł droższa, ale za to masz 3 lata gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja bym jednak polecał wersje BOX. Tylko ok. 30 zł droższa, ale za to masz 3 lata gwarancji.Właśnie, bierz tylko boxa, dużo nie dopłacisz a masz 3 lata gwary niż marny 1 rok :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Poza gwarą, to OEMy są często przebierane - są gorsze i słabiej się kręcą/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...