-talib- Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 czy telefon komórkowy może służyć też jako kamerka internetowa?np siemens s65? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Instrukcje w łape i czytaj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Coś mi się wydaje, że nie może. Pewny nie jestem, ale może pojedyncze modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Instrukcje w łape i czytaj ! instrukcje szlag trafił i dlatego się pytam... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 z tego co mi wiadomo to niektóre z telefonów z symbianem mogą służyć teoretycznie jako kamera internetowa... poszukaj na forum www.nng-team.pl, jeśli dobrze pamiętam tam był podobny topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 w SonyEricsson P910i jest taka funkcja, strasznie słaba jakość jest, zbyt duża kompresja i słaby framerate... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 do k700i byl tak program Webcam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...