alvin Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 witam mam pewnien dosyc nietypowy problem: zakupilem cooler firmy arctic-cooling o taki: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=15, przy zakladaniu jednak nie wytrzymala nozka ktora zaczepia sie cooler do plyty i sie zlamala :? , odnioslem pospieszne cooler do sklepu, sprzedawca poogladal, podzwonil i przyjal niby na gwarancje, ktora polega na odeslaniu coolera do hurtowni a tam pomysla co z tym zrobic. Dowiedzialem sie jednak, ze jest to uszkodzenie mechanicze z mojej winy (no a czyjej? samo sie nie zaklada B) ) i prawdopodobnie nie zostanie to uwzglednione. Jesli tak sie stanie (bede wiedzial za 2-3 tyg) to czy moge gdzies jeszcze interweniowac z tym? szkoda stracic troszku zlotowek przez jakies wady fabryczne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ten zaczep sie zlamal? Jesli tak to poszukaj na allegro. Koszt pewnie okolo 1zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 zwaliłeś zapinke tak? można ją spokojnie kupić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 zwaliłeś zapinke tak? można ją spokojnie kupić ;) dobrze wiedziec, jak nie wymienia to bede szukal B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Apropos zapinek. Nie orientujecie się czy można gdzieś dostać tą czarną część, którą się przykręca do podstawki w zalżności od socketu (Pentagram QVC 100Cu+)? chodzi mi o to co znajduje się nad radiatorem, a pod wentylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie kupi się tak łatwo. Nie da się założyć takiej samej zapinki. Wiem bo też mi się złamała i działałem na prowizorce. Na szczęście gość z allegro od którego kupiłem uznał mi gwarancje i przysłał radiator z zapinką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 zrób ;) nie widziałem takiej do kupienia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie będe robił prowizory, bo ona by mi się przydała raczej do tego, żeby sprzedać tego Pentagrama, a nie do własnego użytku. Poza tym znając moje szczęście, to bym zrobił jakąś krzywą, że zaraz by było po rdzeniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...