Graham_Hayes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 od czasu sflashowania wyskakuje napis uknown flash type jednak przez pewien czas wszystko bylo w porzadku niestety od niedawna z kompem dzieje sie cos dziwnego programy ktore prawie wogole sie nie wieszaja teraz ,,zamarzaja,, regularnie komputer sie ,,zatyka,, nawet po reinstalacji systemu sytuacja sie nei zmienia podejrzewam ze moze to byc wina hardware`u jednak nie mam pojecia jaki element wchodzi w gre ... myslalem rowniez ze to wina instalki windowsa ze mimo wszystko instaluje sie ale i tak jest uszkodzona (mam na mysli pliki instalacyjne) nie dziala rowniez kombinacja CTRL+ALT+DEL pod windowsem XP wszystko wydaje sie byc ok ... zastanawia mnie ten fenomen : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Biosa jeszcze raz zflashuj i powinno dzialac. Poza tym coraz glupsze te topici sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 +1 system wartosci ktory preferujesz moze nie odpowiadac innym osobom mam na mysli ocene merytorycznej zawartosci posta mimo wszystko dobrze chociaz ze pojawila sie sugestia rozwiazania problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 te graham nie rob z siebie takiego kozaka bo nim na pewno nie jestes a tak pozatym jak sflaszowales bios i sa zonki to wroc do wczesniejszej wersji biosow losiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 dziecinada , niestety z obu stron mojej ale rowniez i waszej ( alien , lukas ) ... ok nie robmy zamieszania .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 przynajmniej sobie nabiles posta aha i masz s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lony system wartosci to tak to twojej wiadomosci rymy : abb aaa i nei obrazaj innych, bo za to mozna banana zarobic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Niedługo ludzie tutaj będę się pytać jak zainstalować stery albo wogóle jak włączyć kompa. Przecież takie czynnośc ito banał, to samo w tym przypadku : po flashowniu pirdzieli się ?? powrót do poprzedniej w ersji i tyle, a jak wtedy nie będzie ok to pisz wierszyki. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Niedługo ludzie tutaj będę się pytać jak zainstalować stery albo wogóle jak włączyć kompa. Przecież takie czynnośc ito banał, to samo w tym przypadku : po flashowniu pirdzieli się ?? powrót do poprzedniej w ersji i tyle, a jak wtedy nie będzie ok to pisz wierszyki. :lol: a w dodatku to jest forum dot. podkrecania, a nie problemow na poziomie komputer swiata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 czy nikt nie potrafi dokladnie przeczytac mojego posta ? @----1---()----2-----| @ - moment w ktorym sflashowalem bios 1 - czas w ktorym wszystko bylo ok (wyskakiwala wiadomosc uknown flash type ale nic sie nie wieszalo i nie zatykalo ) () - chwila kiedy nagle programy zaczely sie wysypywac zamarzac wykonywac nieprawidlowa operacje 2 - czas kiedy ta sytuacja trwa do chwili obecnej chodzi mi o to czy moze to byc wina installera WIN98 ??? poniewaz pod XP wszystko wydaje sie dzialac ok ?! czy raczej to jakis komponent komputera zaczyna swirowac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Niedługo ludzie tutaj będę się pytać jak zainstalować stery albo wogóle jak włączyć kompa. Przecież takie czynnośc ito banał, to samo w tym przypadku : po flashowniu pirdzieli się ?? powrót do poprzedniej w ersji i tyle, a jak wtedy nie będzie ok to pisz wierszyki. :lol: a w dodatku to jest forum dot. podkrecania, a nie problemow na poziomie komputer swiata! komputer swiata a bealem sie ze ja jestem tylko tu na tym poziomie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 kreciles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...