FumFel_20 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Witam.. Jutro planuje kupic booka.Mam 3 typy. Toshiba Satelite A100-529 - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25576 FS Amilo Pro V2085 - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=28620 IBM Lenovo n100 cm420 - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=29268 Matryca musi byc 15,4" panorama (ta szklana :P ) 512 ramu, dysk 60gb> (koniecznie 5400obr. albo wiecej) WiFi, tvout mile widziany. Który z tych byście wybrali?Ja jestem sklonny ku FS.Ale moze ktos cos innego zaproponuje?Booka sie nie kupuje raz w miesiacu :] Chce zeby dla mnie słóżył długo :) Pozdrawiam edit : bledna cena,poprawione,linki poprawione Edytowane 9 Lipca 2006 przez FumFel_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Po 1. Popraw kwotę w tytule, bo już myślałem, że naprawdę ktoś chce kupować lapka do 300zł :> Po 2. Popraw link do tego Lenovo, ponieważ jest on taki sam jak do FS. ------- Tu było coś, ale okazało się że jestem w błędzie ;) ------- Edytowane 9 Lipca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Narcyz dzieki za odpowiedz :] Laptop jak cena wskazuje na cele biurowe,net,muza,flimy :] Co teraz powiesz? :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) ... ale razem z FS ma zintegrowaną karte w przeciwieństwie do tej Toshiby.Grafika w Toshibie tez jest zintegrowana... :wink: Edytowane 9 Lipca 2006 przez ifrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 :oops: Przepraszam. Zmyliło mnie to troszkę. Nie chciałem wprowadzać w błąd. W każdym razie wciąż twierdzę, że wyboru bym dokonywał tylko między IBM Lenovo, a Toshibą. Nie napiszę konkretnie, bo sam nie wiem do końca- nad zakupem laptopa trzeba jednak trochę czasu pomyśleć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie wiem czym sie kierujesz przy wyborze, ale jeden z tych laptopow ma na pokładzie PentiumM i z tego wzgledu uzyskuje duza (przynajmniej dla mnie) przewage. Dltego ja z nich wybrałbym F-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 kupiłem jednak Toshibe........MIałem brac FS ale za często sie psują :] Pozdrawiam. PS: mam juz go ponad tydzien i jestem naprawde zadowolony...jek bym mial jeszcze jeden taki wybó to tez bym brał Toshibe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) kupiłem jednak Toshibe........MIałem brac FS ale za często sie psują :] Pozdrawiam. PS: mam juz go ponad tydzien i jestem naprawde zadowolony...jek bym mial jeszcze jeden taki wybó to tez bym brał Toshibe :] Mądra decyzja. Oj mądra decyzja. :D Będzie chodził bezawaryjnie jeszcze nie jeden tydzień. Edytowane 25 Lipca 2006 przez lucjan1948 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Przepraszam, że się podepnę pod temat,ale skoro taki już istnieje to po co tworzyć drugi :wink: Również chcę kupić Lapka do 3000 zł i myślę nad tym konkretnym modelem HP Compaq nx7400 T1350 . Przyciągnął mnie do niego głównie w miarę rozsądny procek. Sprzęt używany będzie głównie do netu, filmów i pracy biurowej. Jak uważacie czy to dobry wybór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...