imba18 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (nie wiem czy to dobry dzial na ale ...)Witam mam problem chcialem zainstalowac dzis Windowsa XP(bo ten juz ma troche ...dziala bo dziala ale muli) wkladam plytke ale w tym momencei gdzie powinien byc rozruch poprostu przechodzi dalej ... wchodze w bios i ---> Boot i tu dziwne bo mi nie wykrywa tak jakby nepedu nie mam do wyboru zeby go ustwaic pod jakims nr ...mam tylko dysk i flopy ...hmmm a jak wejde w windowsa to norlmanlie go widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie masz przypadkiem dysku podłączonego do osobnego kontrolera na karcie PCI? Opisz swój problem dokładniej, podaj konfigurację swojego komputera, jak masz podłączone dyski. To co napisałeś pozwala jedynie wróżyć co jest nie tak. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...