LukeXE Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Tak masz racje ...taki Danfoss SC18 jest z 2 razy cichszy od niego (o NL11F nie wspomne, ale ta sprzerazka naprawde zostawia wszystkie pozostale sprezarki pod wzgledem glosnosci daaaleko w tyle) :-P Teraz już wiem Łukasz, że dobrą sprężąrkę wybrałeś :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Wiem, co najlepsze B-) Edytowane 22 Lipca 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zimą miałem właśnie 10C i było OK. Przy 5C były już problemy. Znajdz mi takiego co teraz w upały ma te 20C hehe. Jedni wrzucają sobie kostki lodu a inni podłączają takie urządzenia. Nie chcę mi się izolować całego układu jeszcze coś źle zrobie to spalę płytę główną. A w ogóle to chyba pomyliłeś forum tutaj nawet 5C to dużo Miałem kiedys FWC to wiem swoje - wiecej problemow niz korzysci imho. Zwykle Fc/zimniejsze sprawy duzo fajniejsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Też własnie zauważyłem, że FWC są bardzo kłopotliwe, nie dokońca działają jakby sie chciało, wolno ciecz sie ochładza...ale zwykłym FC nie schlodzisz trzech rzeczy naraz...chociaz....trzy głowice, rotarka....:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Miałem kiedys FWC to wiem swoje - wiecej problemow niz korzysci imho. Zwykle Fc/zimniejsze sprawy duzo fajniejsze :) Też własnie zauważyłem, że FWC są bardzo kłopotliwe, nie dokońca działają jakby sie chciało, wolno ciecz sie ochładza...ale zwykłym FC nie schlodzisz trzech rzeczy naraz...chociaz....trzy głowice, rotarka.... :lol: najgorsze jest to ze jak zrobisz za dobry uklad to masz problem z przepompowaniem zbyt zimnej cieczy :/ dlatemu fc to jedyna sluszna droga bez udziwnien :P a tam rotarka, jak juz tak mocno rozbudowac uklad to czemu nie kaskade z 3 glowicami, temp na bank beda odpowiednie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A ta cisza ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Eee tam, SS z 2x nl11f, 3 parowniki i tez temp odpowiednie w miare ;). I cicho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Eee tam, SS z 2x nl11f, 3 parowniki i tez temp odpowiednie w miare ;) . I cicho :D tez to chcialem napisac, ale jak juz masz dwa kompresory.... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 BTW, Jodlasty, chiller gotowy, dziwnie wygląda, bo skraplacz na skos jest :P za 30 min pierwsze odpalenie. Łukasz wrzucaj fotki i napisz coś :-) W robocie jestem nie mam dostępu do GG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...