Skocz do zawartości
SZZCZYPIOR

Do EPOX-owców!!pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie mam pytanko!!

Posiadam płyte epox 8kha+---ci co ją posiadaja znana jest taka tabela na dziedobry -przy zalączeniu-temp:procka,napiecia na procesorze i na pamieciach i jest tam taka pozycja ja:CHASSIS FAN.....V???i tu wlasnie pytanie :za co ta funkacja odpowiada- do czego sluzy ta pozycja co ona obsługuje:::bo mam problem poniewaz jak pamietam tam bylo caly czas jakies napiecie 1.80??czy jakos tak a teraz jest caly czas przy wlaczenniu i podczas pracy 0! :( !co z tym zrobic i jak to naprawic! co to napiecie obsluguje!!!za wszystkie odpowiedzi z góry wam dziekuje!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooooo bylo by swietnie jesli to jest wiatraczek!!!bo juz sie martwilem!!ze cos powazniejszego!!bo jeszzce cos sie zaczelo od pewnogo czasu dziac czego nie opisalem w poscie wczesnijszym czyli:::

po wlączeniu kompa jak caly system juz dziala to w okresie 5-10minut cokolwiek bym nie zrobil to pojawia sie migotanie obrazu nastepnie jego chwilowe znikniecie i pojawienie i tak sie dzieje co klikniecie na jaką kolwiek ikonke az do mometu zresetowania!!!po resecie i uruchamianiu juz nic takiego nie wystepuje ale za kazdym razem musi byc te restart!!!czemu tak sie dzieje ??czy to wina malej stabilnosci XP-eka!!!bo wlasnie ten system od pewnego czasu u mnie gosci!!???????moze ktos wie jaka to przyczyna ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...