Gość 05_03_1992 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 witam właśnie kupiłem laptopa z kartą sieci bezprzewodowej chce podzielic moje łącze między moim kompem z siga (będzie pod kabel), a tym laptopem (pod wi-fi) moje pytanko czy takie coś mi wystarczy http://allegro.pl/item114772285_nowy_d_lin...romocja_fv.html (do warunków domowych??)) czy niska cena nie znaczy, ze moj internet bedzie dzialal wolniej, scinal itp?? czy zasieg bedzie wystarczajacy do mieszkania jednopoziomowego?? pozdr i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Będzie OK :) Te D-linki są całkiem całkiem. Chociaz mnie dwa zwykle podobne juz zawiodły, ale mialem pecha ;) Edytowane 16 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 rozumiem ze podlacze do niego mojego dialneta dsl, mam modem standartowy (jest chyba wymagany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 rozumiem ze podlacze do niego mojego dialneta dsl, mam modem standartowy (jest chyba wymagany)Modem jest wymagany, podlączysz jeżeli Twój standardowy modem ma wyjście RJ45. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 muszę powiedzieć, że z d-linka jesetm bardzo zadowolony, hula aż miło, idealna propozycja dla ludzi.... którzy chcą tanio podzielić swoje łącze, w dodatku bezprzewodowo! cena mała możliwości, jakość wykonania -> ogromne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 jeszcze jedno pytanko, zcy korzystacja z d-linka moge stworzyc siec bezprzewodowa (w kompie nie mam karty wi-fi) zeby laczyc lapka (w nim jest wi-fi) z moim kompem w celu grania przez siec w np command & conquers ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...