losie0 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam mam dziwny problem z dyskiem (Samsung ATA 120GB) otoz podczas pracy naprzyklad kopiowania plikow ale przy wchodzeniu w neta dzieje sie dziwna rzecz wszystko staje muzyka przestaje leciec...i pomaga tylko reset ...nie zdaza sie to bardzo czesto ale od czasu do czasu i jest to dosc uciazliwe...wie ktos moze co jest tego przyczyna?? Ps.Dysk nie ma badow pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A jaki zasilacz?Temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losie0 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A jaki zasilacz?Temp? Zasilacz Modecom fell 350W temp w normie procek 34 w stresie 45max......a plyta glowna 42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raadek1989 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Może to byś spowodowane uszkodzonymi przewodami. Wiem bo też tak czasami mam. Muszę resetować kąpa i poprawiać kable. Może to byś spowodowane uszkodzonymi przewodami. Wiem bo też tak czasami mam. Muszę resetować kąpa i poprawiać kable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losie0 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Witam mam dziwny problem z dyskiem (Samsung ATA 120GB) otoz podczas pracy naprzyklad kopiowania plikow ale przy wchodzeniu w neta dzieje sie dziwna rzecz wszystko staje muzyka przestaje leciec...i pomaga tylko reset ...nie zdaza sie to bardzo czesto ale od czasu do czasu i jest to dosc uciazliwe...wie ktos moze co jest tego przyczyna?? Ps.Dysk nie ma badow pozdrawiam teraz mam bardzo duzy problem poniewaz myslalem ze format pomoze...ale gdy laduje pliki instalacyjne...tez sie zawiesza prosze o pomoc Moj config... AMD Athlon 3200 Asus A8n SLI Deluxe Modeco Fell 350W Hynix 2x512 Watpie zeby to byla wina zasilacza bo poprzedni dysk dzialal bez zarzotwo....zalowazylem rowniez to ze kied mialem stary dysk i dalem go na master a tego samsunga na sleave to wykrywal go jako 33GB dopiero jak dalem na inna zworke to dobrze go wykrywal....dobrze go wykrywa rowniez gdy jest sam na master badz sam na slave aha i temp tez w normie sorry ze tak dodaje ale dysk mial cos nie tak w HD tune z offline unccorectable Edytowane 17 Lipca 2006 przez losie0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Przetestuj pamieci memtestem może to one sie sypią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...