Skocz do zawartości
losie0

Problem Wylacza Sie Wszystko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam dziwny problem z dyskiem (Samsung ATA 120GB) otoz podczas pracy naprzyklad kopiowania plikow ale przy wchodzeniu w neta dzieje sie dziwna rzecz wszystko staje muzyka przestaje leciec...i pomaga tylko reset ...nie zdaza sie to bardzo czesto ale od czasu do czasu i jest to dosc uciazliwe...wie ktos moze co jest tego przyczyna??

Ps.Dysk nie ma badow

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to byś spowodowane uszkodzonymi przewodami. Wiem bo też tak czasami mam. Muszę resetować kąpa i poprawiać kable.

Może to byś spowodowane uszkodzonymi przewodami. Wiem bo też tak czasami mam. Muszę resetować kąpa i poprawiać kable.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam dziwny problem z dyskiem (Samsung ATA 120GB) otoz podczas pracy naprzyklad kopiowania plikow ale przy wchodzeniu w neta dzieje sie dziwna rzecz wszystko staje muzyka przestaje leciec...i pomaga tylko reset ...nie zdaza sie to bardzo czesto ale od czasu do czasu i jest to dosc uciazliwe...wie ktos moze co jest tego przyczyna??

Ps.Dysk nie ma badow

pozdrawiam

teraz mam bardzo duzy problem poniewaz myslalem ze format pomoze...ale gdy laduje pliki instalacyjne...tez sie zawiesza

prosze o pomoc

Moj config...

AMD Athlon 3200

Asus A8n SLI Deluxe

Modeco Fell 350W

Hynix 2x512

Watpie zeby to byla wina zasilacza bo poprzedni dysk dzialal bez zarzotwo....zalowazylem rowniez to ze kied mialem stary dysk i dalem go na master a tego samsunga na sleave to wykrywal go jako 33GB dopiero jak dalem na inna zworke to dobrze go wykrywal....dobrze go wykrywa rowniez gdy jest sam na master badz sam na slave

aha i temp tez w normie sorry ze tak dodaje ale dysk mial cos nie tak w HD tune z offline unccorectable

Edytowane przez losie0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi