thunder_pl Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam. kupiłem sobie thermalrighta SI-97 z fanderem FX92. Chciałem poza tym kupić pastę termoprzewodzącą, ale widzę, że w thermalright'cie dodali jakąś firmówkę też tej oto firmy. Pytanie tylko, czy ta pasta jest dobra, czy lepiej kupić inną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 To zazwyczaj zwykla, malo warta silikonowka... Kup inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 NP Arctic Silver V lub Arctic Ceramique ;) [nie wiem czy do końca dobrze napisałem nazwe ] ew OCZ Silver (tylko że tu w tubce jest mniej gramów pasty niż w AS V) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) :arrow: http://www.arcticsilver.com/reviews/as5/ne.../neotec.php.htm Edytowane 17 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Pasta którą daja do coolerów to zazwyczaj zwykły shit, lepiej kup Arctic Silver 5 albo Ceramique Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...