Gość Kyniek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 przeglądając ostatnio produkty i po rozmowie z kolegą doszedłem do wniosku że można poprawić wydajność zmieniając pastę termo - obecnie OCZ U5+ od jakiegoś 1.5 roku... wiem że podana w temacie pasta droga... ale może rzeczywiście wartu... z doświadczenia wiem że pasta termo jest szalanie ważna i może dać nawet do 8C (tak miałem po zmianie z Titana "srebrnego" na Arctic Ceramique) potem ok. 1-2C zystakłem przechodząc na OCZ U5+.... Czy ktoś z was ma doświadczenia z tymi najwydajniejszymi pastami?? jak to się używa w praktyce? jak się sprawuje i tak dalej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Było juz o tej paście i jest temt ale nie w tym dziale. Teamt jest w chłodzeniu konwencjonalnym. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=179250&hl=clp Edytowane 19 Lipca 2006 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...