trutututu Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 jw tutak linki do interesujacych mnie kart - wktorym wypadku strata jakosci bedzie wieksza ? Click Click2 wybieram nvidie poniewaz uzywam linuksa, a chipset 6200 bo chce miec nowa karte za gora 200zl :) z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Tagan 380W wystarczy? Jakosc bedzie identyczna bo to tesame karty, ramdaci sa w gpu ale bierz gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jezeli jakosc jest identyczna to sklaniam sie ku "Forsie" pamieci lepsze mimo wszystko troszke wiecej z niej wydusze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) jesli tamta karta ma pamieci 3ns to jestem swiety, no ale moze.... zreszta 3ns nie koniecnzie lepsze od 4ns :] ja bym bral gigusia ;] Edytowane 21 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 I tak zrobie znalazlem tego Gigabyte w sklepie obok ;] Znajac zycie i tak trafilaby mi sie karta z niedovoltowanymi pamieciami wiec nie bede wydziwial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...