kszonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 U mnie 2x IHS Draak IHS :) Kto dalej :P u mnie 2x bez ihs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja też mam proca bez ihs'a, ale nie widze sensu powtarzania tego testu jeszcze raz na oskalpowanych procach. Przecież różnice miedzy blokami widać wystarczająco dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja też mam proca bez ihs'a, ale nie widze sensu powtarzania tego testu jeszcze raz na oskalpowanych procach. Przecież różnice miedzy blokami widać wystarczająco dobrze. ale nie wiadomo czy powerx. czy tam x3n ( ;) ) nie pokaze pazurkow na malym jaju. Swoja droga to nikt takiego terstu jeszcze nie robił. Gdyby moj venice jeszcze zyl to bym Ci go wyslal na test, czape zawsze mozna zalozyc. Wtedy by było wiadomo jaka jest roznica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Sonda Zachęcam do głosowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ehh widać kłótnia o zdjęty IHS:) Nie prościej porównać g-flow'a do flowpina? Pewnie ktoś sie znajdzie kto porzyczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...