Gość Bio Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ostatnio przyssało mnie do gry Astral Masters. Jest to taka karcianka z możliwością gry online. Znacie jakieś inne takie gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 hmm, powiedz cos wiecej, bo na jej stronce jest cos o płaceniu, czy ona jest płatna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 w Astral Masters płaci się tylko za jakieś super wypaśne karty :] 90% kart jest darmowa :] a zna ktoś inne tego typu gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja grywałem troche w YU-GI-OH online :D Zajefajna karcianka, tylko że płatna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Znacie jakieś inne takie gry?Magic: the gathering Online Strona główna. MTGO to komputerowa wersja MTG. Nie rózni się praktycznie niczym od jego papierowego starszego brata. W wersji Online jest mniej kart (brakuje starszych edycji), co nie zmienia faktu, że i tak jest ich pełno. Gra świetna, mnóstwo graczy, pełno trybów gry (multiplayer, 1 vs. 1, 2 vs. 2, czy takie nietypowe tryby jak emperor czy prismatic). Warto się nią zainteresować. Można pograć przy pomocy kart z 7 edycji za darmo. Aby korzystać z pozostałych rozszerzeń, trzeba założyć konto (są osoby, które moga sprzedać swoje konto, wtedy nie trzeba robić tego samemu). Dobrze jest też mieć na pocżątku trochę tixów (taka waluta na MTGO), aby zakupić trochę kart (za 3-5 tixów można złożyć już jakiś deck (talię)). Co prawda nie będzie ona jakaś rewelacyjna, ale do gry z innymi graczami w zupełnosci wystarczy. Oczywiście mozna się wymieniać na karty, na tixy, nawet na avatary (w trybie vanguard dodają określone zdolności graczowi). Zresztą na początku dostajemy zestaw podstawowych avatarów, tak więc w vanguarda można zacząć grać od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 http://www.maxior.pl/?p=index&id=24839&7 tutaj tez jest tego typu gra , ale bardziej uboga ;D btw zna ktos jakies gry z tego gatunku ? bardziej bym wolal pograc na singla niz online.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Cro - drobna korekta - obecnie strona M:tG Online twierdzi, ze za darmo gra sie dziewiata edycja. Poza tym bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 hmmm... chyba się zainteresuję M:tg Online :] tylko musze znaleźć siły żeby ściągnąć 400mb klienta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 U mnie sie klient M:tG wlasnie ciagnie :) Jakby ktos chcial kiedys zagrac, niech da znac na PW. Nicka w grze podam tutaj jak sie zarejestruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) no tak i się zmusiłem ;p Tomb Raidera: Legend przelazłem, więc trzeba się czymś zająć :D - dodatkowe decki są a już mam 50% :] jeszcze 1,5h :D EDIT: Dżizas jak to się długo instaluje... już ponad 40 minut leci :D nie dość, że 400mb trzeba było ściągać to teraz ściąga jeszcze ponad 150 mb... a licznik 99% za chwile mnie wyprowadzi z równowagi... EDIT 2: nie umie skumać tej gry... chyba powróce do Astral Masters... tam przynajmniej cos kumałem ;p Edytowane 24 Lipca 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...