Kabul Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 j.w jaki radzicie kupic wentyl do obudowy (Modecom Nice 2 3030) 92mm, żeńskie 3-pin. Nie ma być w brokacie ani buczeć tylko ma być cichy a jednocześnie z dużym przepływem powietrza. Niekoniecznie 'niesłyszalny', zależy mi głównie żeby dobrze wiał ale też żeby nie był suszarką... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Fandera sobie spraw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 jak ja lubie takie tematy oczywisscie ze fander lepszy od akasy i od innych najlepszy stosunek cisza/wydajnosc mozesz kupic od zenfista (dobra fachowa obsługa - tak mówią bo ja sam nic nie kupowałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...