Mufta Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Witam jestem tu nowy i mam powazny problemik, mam taka konfiguracje komputera: Soltek SL 75FRV AMD2000+ GeForce 4 Mx440 Leadtek Vivo DDR 256MB 333MHz Dysk(sprawdzalem na WD800JB i Seagate ST340016A) i inne Seagaty DVD Asus x16 Teac x40/x24/x40 I postawionym Windows XP Pro Corporate Edition, przy przezucaniu danych z Dysku na dysk, z CD na dysk resetuje komputer. Po wlozeniu Maxtora 6Y04L0 jako glowny dysk(postawiony windows XP) nie ma tego efektu( resetowania sie komputera) co to moze byc? mozecie jakos pomuc?? Czytalem na forum wlasnie o tym moim Soltku :( Moze to byc od tego Soltka? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja nie mam takiego problemu. Jesli po zmianie dysku dalej sie problem powtarza, to plyta, jasli nie, to dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 witam... okazala sie plytka... Pokazalem defekt w Komputroniku galy szczelili i bezporoblema plytke wzieli i odraczki dali taka jak chcialem... Soltka niestety nie bylo... Wziolem MSI KT4V lata jak szalona... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...