talerzyk123 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 jak w tytule! czy sie oplaca ta wziac za 50zl? mam teraz boxowy cooler i na bartku 2800@3600 w idle mam 50'C ! czy go brac czy nie? ODP!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Za 50 zł to można wziąć. Jednak licz się z tym, że jest znośny jedynie na minimalnych obrotach. Pozatym wpisz w google i poczytaj testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Od ponad 2 lat uzywam Aero 7 Al - ta wersja różni się od twojej aluminiowym radiatorem. Ogólnie jest to bardzo dobry i wydajny sprzet, tyle ze na maxymalnych obrotach bardzo glosny.. U mnie chodzi na 2500 obr. i jest w miare cicho, powyzej halas jest dosc uciazliwy. Ale mysle ze za 50 zl warto taki sobie sprawic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...