BENITO Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam wszystkich. Poszperałem w rozkładzie PKP i jedynym sensownym kursem jest pociąg pospieszny, który odchodzi w piątek 18.08 o godzinie 6:40 z Wrocławia Głównego do Gdańska Głównego. W Gdańsku bedziemy wg. rozkładu o godzinie 14:03, więc akurat na obiadek. :D Proponuję spotkać się o godzinie 6:30 na Dworcu Głównym we Wrocławiu. Wiadomo, że większość mnie pozna, więc podchodzić śmiało, bo pewnie z twarzy dużo osób nie znam. Dlatego na ten czas na wszelki wypadek wznawiam swój avatar. Jakby ktoś nie mógł nas znaleźć to podaję swój prywatny telefon: 698-678-354 Ja przyjeżdżam pociagiem z Wałbrzycha który ma być o 6:24 we Wrocku, wcześniej nie będę napewno Proszę o wpisywanie się w tym topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Ja zapatrywałem się na późniejsze pory, wyjechać 17-stego koło 23, tak żeby na rano być w gdańsku :> Jaka cena tego pociągu? Bilet 100% ofkoz, bo legitki nie mam :( EDIT: I najlepiej było by bez przesiadek :D (wiem, wybredny jestem ;]] ) Edytowane 26 Lipca 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Z Wrocławia przesiadek nie ma, ja tylko dojadę z Wałbrzycha. Pociąg jest bezpośredni do Gdańska i dlatego wybrałem to połączenie z wielu innych. Cena całego biletu to 51,80 w 1 stronę, może w piątek/niedzielę da się już kupić wycieczkowe czyli 33% zniżki i wtedy będzie taniej. Czyli 31,71 zł. Twój numer zapisany, pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mozna skorzystac z biletu turystycznego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Mozna skorzystac z biletu turystycznego :wink: Z tego co widze, to turystyczny jest droższy o jakieś 9 zł od zwykłego : > Sensei, jedziesz z nami : > ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Z Wrocławia przesiadek nie ma, ja tylko dojadę z Wałbrzycha. Pociąg jest bezpośredni do Gdańska i dlatego wybrałem to połączenie z wielu innych. Cena całego biletu to 51,80 w 1 stronę, może w piątek/niedzielę da się już kupić wycieczkowe czyli 33% zniżki i wtedy będzie taniej. Czyli 31,71 zł. Twój numer zapisany, pozdro. Z tego co pamietam, to bilet wycieczkowy dziala tylko do 200km, a Gdansk lezy troche dalej ;). Turystyczny bylby niezlym rozwiazaniem, 60pln i jezdzisz ile wlezie przez weekend (od 18:00 w piatek do 6:00 w poniedzialek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Turystyczny jak dla mnie bomba, zostanie kasa na jakieś wspomagacze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 janio - placisz 60zl i smigasz gdzie chcesz i ile wlezie od piatkowego wieczora do poniedzialku rano wiec chyba sie oplaca :wink: ja niestety nie dam rady :? ale jak zwykle bede z Wami duchem i licze ze jak zawsze DŚ pokaze klase :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Panowie, zmiana planów. Zabieramy się wspólnie z ekipą z forum Realitynet. Wyjazd z Wrocławia Głównego pociągiem do Gdańska o 23:10 w czwartek. Po godzinie 21:15 czekamy na was w McDonaldzie i jedziemy nocą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Panowie, zmiana planów. Zabieramy się wspólnie z ekipą z forum Realitynet. Wyjazd z Wrocławia Głównego pociągiem do Gdańska o 23:10 w czwartek. Po godzinie 21:15 czekamy na was w McDonaldzie i jedziemy nocą. A co w takim razie z biletami turystycznymi? : > Wydadzą nam je w czwartek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Nawet jakbyśmy jechali w piątek to i tak są od godz. 18 ważne, a więc nici. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 BENITO, ilu osobową ekipą ruszamy z Wrocka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Z purepc chyba tylko 3 osoby jeśli Ridczak jedzie. Reszta z forum Realitynet. Z 4 osoby co najmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...