Szulik Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/windows/www/op...w32enen700j.exe - z javą ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/windows/www/op...ow32enen700.exe - bez javy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/windows/www/op...w32enen700j.exe - z javą ftp://ftp.hu-berlin.de/pub/windows/www/op...ow32enen700.exe - bez javy fak, a ja wczoraj trzy godziny ciągnałem bete... wrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 fak, a ja wczoraj trzy godziny ciągnałem bete... wrrrrr A żałuj! Wersja finalna jest naprawdę spoko. Jak na razie nie dopatrzyłem się jakiś bugów. Pewnie coś tam wyjdzie w praniu ale póki co wszystko jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak narazie to nie idzie sie dostać do tego pliku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jak narazie to nie idzie sie dostać do tego pliku..... Na forum o Operze znajduje sie pelna lista mirrorow: http://dyskusje.pl/postlist.php?Cat=&Board=opera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 eeeeeee, a jak mam zinstalowana bete z java to juz chyba teraz wystarczy zrobić nakladke final bez j????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 eeeeeee, a jak mam zinstalowana bete z java to juz chyba teraz wystarczy zrobić nakladke final bez j????? No jasne, ze tak!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 q.urwa mac a ja zrobilem pozadek z 7,02beta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jak już to Opera 7.0 b2 :wink: Inna sprawa że ta przeglądarka w wersji 7 to IMO kompletna porażka :? Phoenix jest dużo lepszy i w dodatku darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...