Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Co taniego polecacie na sempka 2500+? Proc chodził podkręcony na chłodzeniu BoX ale ze względu na wysoką temp w domu musiałem go skręcić do defaultowych wartości bo chłodzenie nie wyrabiało (przy 2048 miał ponad 62 stopnie w stresie...) Allegro odpada, gdyż nie lubie tego typu rzeczy... (no nie ufam i tyle no ;p - bez zbędnych commentów) Edytowane 27 Lipca 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 A może tak ile chcesz max wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Myślę, że Paentagram QV-100AlCu powinien wystarczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Pentagramy są bardzo dobre :) sam miałem kiedyś pentagrama i nie narzekam na minimalnych obrotach nawet bardzo ładnie się spisywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) w prolinie kosztuje 55zł. Macie jeszcze jakieś inne propozycje? (tylko nie allegro) Edytowane 27 Lipca 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ile chcesz wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 tak do 60/70 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No to ten pentagram będzie jak znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 no ja wiem, że pentagram ale czy masz jakieś inne propozycje w tej cenie. Coś dobrego... taka alternatywa, jakbym się nie dobrał do pentagramika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 no ja wiem, że pentagram ale czy masz jakieś inne propozycje w tej cenie. Coś dobrego... taka alternatywa, jakbym się nie dobrał do pentagramika :D Zamiast pentagrama wez Artcic Cooling Freezer 64pro. O wiele lepszy od przestarzałej konstrukcji pentagrama, ktory mogl sie dobrze spisywac na socket a, ale nie na k8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zamiast pentagrama wez Artcic Cooling Freezer 64pro. O wiele lepszy od przestarzałej konstrukcji pentagrama, ktory mogl sie dobrze spisywac na socket a, ale nie na k8.To jest nadal socket A, a nie 754. Bierz pentagrama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Pentagram i .(kropka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...