Gość sniffer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Witam wszyćkich, rozglądam się za płytą główną do PIII FCPGA z obsługą AGP 4x oraz ATA-100. Czy ktoś może dać jakiś cynk na producenta i model??? Oczywiście dobrze by było aby istniała możliwość podkręcania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_P Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Wszystkei płyty na chipsecie iNTELA 815 E/EP maja AGPx4 i ATA 100 Moze to byc np Soltek. TYLKO NIE CHIPSET 810!! jEST TEZ JAKAŚ VIA KT 133 CHYBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Polecam Asusa TUSL2-C, IMHO najlepsza płyta FCPGA/FCPGA2. Na wcześniejszym modelu (CUSL2-C) bez problemu pracowałem z szyną 166MHz :) Natomiast od wszelkich VIA pod FCPGA trzymaj się z daleka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 soltek mi padl ostatnio. wzialbym asusa cusl2/tusl2. i815 koniecznie. via odpada, a kt133 to chipset pod amd, nie intele :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 cusl2-c :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sniffer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 thx @ll za rade :D Mam jescze jedno pytanko: czym się różni ASUS TUSL2 od TUSL2-C ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ten z -C nie ma RAID. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 raida ma abit bx133 he ale niema agp4 tylko 2 :) szkoda bo fajna plytka to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sniffer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Wiem sporo tego na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Asusa TUSL2-C ale czasami trafiają sie zdupczone płyty główne z tej serii.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jesli nie zalezy ci na o/c a chcesz miec bardzo stabilna plyte to mozna polecic intelowska d815eea mialy one 3 letnia gwarancje itd, stabilnosc to jej glowna zaleta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Polecam TUSL2-C . Sam jej używam . Fajnie się kreci i jest stabilna . :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja powinienem mieć w przyszłym tygodniu zrobione te tranzystory i w tedy pokaże na co stać abitka :twisted: ! Ale ogólnie polecam płytkę , nie wiem jak z asusami ale nigdy nie miałem problemów ze stabilnością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sniffer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 to w takim razie co kupić: Asusa TUSL czy TUSL-C ??? Jaki bedzie lepszy wybór?? Czyli ta z raid'em czy bez ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jak Ci jest potrzebyn Raid albo możliwośc podpięca dużej ilości napędów to bierz z RAID a jak nie to po co za to płacić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sniffer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 oka thx wszyćkim juz dokonałem zakupu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...