Kabul Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam Jaka plyte mi polecicie pod podstawke s939, z dobrym o/c i slotem pci-e. Zalezy mi zeby byla "wybajerowana" pod wzgledem rozbudowy. Kiedys w sprzedazy byla dobra plyta Gigabyte K8N Ultra-9 ale wycofali ja z ofert. Zalezy mi na LPT. Obecny config - sygnaturka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ile masz na to kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 do 500 PLN, nie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 DFI LAn Party? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 jak pisalem zalezy mi na LPT, LP UT tego nie posiada. Poza tym glosny cooler na nForce odstrasza a ja nie chcialbym ingerować w zmiany czegokolwiek na plycie przez jakis czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Epox 9npj3 jeszcze jest dobra ale nie wiem czy ma lpt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Epox 9NPA3 Ultra - ma LPT ale jak napisalem moge wydac do 500 zl i czegos wiecej bym chcial, poza tym ma 1 RJ-45. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Epox 9NPA3 Ultra - ma LPT ale jak napisalem moge wydac do 500 zl i czegos wiecej bym chcial, poza tym ma 1 RJ-45. A co ma być w nim więcej ??? Bardzo dobra, stabilna płyta, posiadająca duże możliwości oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 może chodzi o wygląd płyty?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 kieruje sie plyta (jesli chodzi o rozbudowe) - Gigabyte K8N Ultra -9 Jesli chodzi o o/c to LanParty nF4 Ultra troche cichsza praca - Epox 9npa no i tylko ten gigabyte ma LPT ew. COM i dual RJ-45, jest chlodzony pasywnie ale wiem ze radiator na nim to kaloryfer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A w czym gigabyte jest lepszy od epoxa jeśli chodzi o rozbudowę. Rozwiń swoją myśl, bo tego nie kumam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 odpowiedz a zarazem pytanie - epox ma 1 rj-45, w GB 2, czy to 2 rj-45 jest "pełne" (działa)? gb na plycie ma wiecej portow SATA (150, 300) ja mam dysk sata 150 czy jak podepne do 300 i na odwrot to nie bedzie problemow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 odpowiedz a zarazem pytanie - epox ma 1 rj-45, w GB 2, czy to 2 rj-45 jest "pełne" (działa)? gb na plycie ma wiecej portow SATA (150, 300) ja mam dysk sata 150 czy jak podepne do 300 i na odwrot to nie bedzie problemow ? Chyba Gigabyte ma 2 karty sieciowe. Jeśli chodzi o SATA, to są one kompatybilne w dół i górę, czyli SATA2 można podłączyć do SATA i na odwrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 w takim razie musze zastanowic sie nad DFI i Epoxem, w 1 przypadku rezygnujac z LPT. Wiecej mobo nie sa wart uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jeszcze ewentualnie Asus A8N-E/SLi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...