Skocz do zawartości
Kabul

Pł. Główna "multi" Z Dobrym O/c

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jaka plyte mi polecicie pod podstawke s939, z dobrym o/c i slotem pci-e. Zalezy mi zeby byla "wybajerowana" pod wzgledem rozbudowy. Kiedys w sprzedazy byla dobra plyta Gigabyte K8N Ultra-9 ale wycofali ja z ofert. Zalezy mi na LPT. Obecny config - sygnaturka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Epox 9NPA3 Ultra - ma LPT ale jak napisalem moge wydac do 500 zl i czegos wiecej bym chcial, poza tym ma 1 RJ-45.

A co ma być w nim więcej ???

Bardzo dobra, stabilna płyta, posiadająca duże możliwości oc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kieruje sie plyta (jesli chodzi o rozbudowe) - Gigabyte K8N Ultra -9

Jesli chodzi o o/c to LanParty nF4 Ultra

troche cichsza praca - Epox 9npa

no i tylko ten gigabyte ma LPT ew. COM i dual RJ-45, jest chlodzony pasywnie ale wiem ze radiator na nim to kaloryfer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedz a zarazem pytanie - epox ma 1 rj-45, w GB 2, czy to 2 rj-45 jest "pełne" (działa)?

gb na plycie ma wiecej portow SATA (150, 300) ja mam dysk sata 150 czy jak podepne do 300 i na odwrot to nie bedzie problemow ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedz a zarazem pytanie - epox ma 1 rj-45, w GB 2, czy to 2 rj-45 jest "pełne" (działa)?

gb na plycie ma wiecej portow SATA (150, 300) ja mam dysk sata 150 czy jak podepne do 300 i na odwrot to nie bedzie problemow ?

Chyba Gigabyte ma 2 karty sieciowe.

Jeśli chodzi o SATA, to są one kompatybilne w dół i górę, czyli SATA2 można podłączyć do SATA i na odwrót.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi