mars124 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Jaką myszkę mogę kupić w proline w cenie do 70zł?? Zamierzam ją głównie używać do grania w gry i internetu. Edytowane 30 Lipca 2006 przez mars124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Za tą kasę to tylko A4Tech X-718 Mam ją i świetnie się sprawuje. Działa bezproblemowo na każdej podkładce jaką mam. Edytowane 30 Lipca 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 jak wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 po 1 a4tech x-718 po 2 "Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp" - chodzi o dzial Co kupic? po 3 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=75 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 O MÓJ BOŻE. Mamy juz trzy tematy w stylu "myszka do 70-85zł'. Ile można??? MODERACJA... I żeby nie robiś offtopa, to polecam X-718F na QcK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 O rany... Ile to już razy było? Tylko A4Tech X-718(F). Jest dział o myszkach, a tam prawie identyczny temat! Działa bezproblemowo na każdej podkładce jaką mam.Jeżeli nie zmieniałeś ślizgaczy, to znaczy, że masz tylko szmaty... Na innych podkładkach z plastikowymi ślizgaczami, to raczej nie pojeździsz... Albo pojeździsz tydzień i z podkładki już nic nie będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) O rany... Ile to już razy było? Tylko A4Tech X-718(F). Jest dział o myszkach, a tam prawie identyczny temat! Jeżeli nie zmieniałeś ślizgaczy, to znaczy, że masz tylko szmaty... Na innych podkładkach z plastikowymi ślizgaczami, to raczej nie pojeździsz... Albo pojeździsz tydzień i z podkładki już nic nie będzie... Działam na QCK :), wcześniej miałem razera mantis Edytowane 30 Lipca 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) jak wyzej Ejjj, ja wiem, że wersja "F" i bez "F" to prawie to samo, ale myślę, że chciałeś polecić mysz posiadaną przez siebie, a nie coś, czego nie masz, co? :D Popraw, albo wytłumacz się. :) Poza tym, ten 3xFire czasem się przydaje, a przecież on jest w X-718F, a nie w X-718. Edytowane 30 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Również polecam X-718F PS. Następny temat będzie brzmiał "Jaka myszka do 74.68 PLN" :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...