Skocz do zawartości
Zawi

Nareszcie Wywalam Starą Budę...

Rekomendowane odpowiedzi

Część wszytkim nareszcie mam kaskę i mogę się pozbyć się tego badziewnego Colors-it'a :)

Dysponuję budżetem wynoszącym ok 400-450zł szukam jakiejś raczej tradycyjnej obudowy to znaczy bez wszelakich neonów, kolorowych wiatraczków, wyświetlaczy itp. a przedewszystkim BEZ okna zależy mi żeby była solidna - najlepiej żeby miała aluminiowy panel jeśli to możliwe w takim przedziale cenowym. I jeszcze jedno tą budę muszę zmieścić do "otworu" o rozmiarach 610mm x 265mm x 66mm (wys x szer x głem)

Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje... z góry DZIĘKI za pomoc

PS.

nie zależy mi na dodatkach do budy typu wiatraki itp. i tak niegługo mam zamiar <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za WC B-)

Edytowane przez zawisza017

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatecznie okno może być tylko żeby się nie świeciło nic - a obudowa lian li jest naprawdę solidna ale wydaje mi się że aż nadto klasyczna;)

Przepraszam że tak nudzę ale w końcu obudowy się często nie wymienia

Edytowane przez zawisza017

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz obadać CoolerMaster'a Mistique 631 - czarną lub srebrną.

Co prawda wentyl świeci (bardzo delikatnie ale zawsze) ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby go wymienić...

http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1513

Ewentualnie sporo tańszy Centurion 534 - czarny

http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1521

Zostanie jeszcze kasy na 2 x Fander 120mm i będziesz miał ciszę jak makiem zasiał i solidną dobrze wentylowaną budę ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi